Kisfaludy Program tájékoztató

Mire használható fel?

Ebéd- vagy vacsorafogyasztásra, borvásárlásra illetve borkóstolóra

Felszolgált főétel a megterített asztalon

Ebéd vagy vacsora

Szezonális menüvel, házias, családias vendéglátással készülünk. Vendégeink a páratlan kilátás és a szitahegyi hangulat mellett ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak, borozhatnak.

Díszcsomagolásban lévő Petrányi Pince borok

Borvásárlás

Vendégeink az ajándékutalvánnyal a Petrányi Pince borainak teljes választékából is válogathatnak. Borkészítési filozófiánk a termőhely, a fajta és a technológia hármasán alapszik.

Felszolgáló bort tölt a borospoharakba

Borkóstolók

Vezetett borkóstolót, ültetett vagy birtokbejárásos borkóstolót ajándékozna a Balatonnál? Vendégeink kétféle kóstolócsomag közül választhatnak minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén.

Hol vásárolható meg?

Megvásárolhatja a Borteraszon vagy akár e-mailben is

Borteraszunkon beváltható ajándékutalványok 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékben vásárolhatók meg. Az ajándékutalványt nyitvatartási időben a Borteraszon készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is fizetheti vagy megrendelheti az info@petranyipince.hu e-mail címen. Ez esetben az utalványokat előre utalást követően válaszüzenetben küldjük vagy személyes átvételi lehetőséget biztosítunk Budapest három pontján. Az ajándékutalványok felhasználhatók Borteraszunkon 2023 év végéig ebéd- vagy vacsora fogyasztásra, borvásárlásra vagy borkóstoló programjainkra (minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén)! E-mailes megrendelés esetén, kérjük, írja meg nekünk a választott összeget és küldje el számlázási adatait (név, cím, cég esetén adószám). Az ajándékutalványok megküldése pár napos átfutási idővel járhat!

Felszolgált főétel és egy Petrányi Pince bor a megterített asztalon

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása