Kisfaludy Program tájékoztató

Mire használható fel?

Borkóstolóra, ebéd illetve vacsora fogyasztásra vagy borvásárlásra

Borkóstolók

Borkóstolók

Vezetett borkóstolót, birtokbejárást vagy egy panorámás ültetett borkóstolót ajándékozna a Balatonnál? Vendégeink kétféle kóstolócsomag közül választhatnak nálunk.

Ebéd vagy vacsora

Ebéd vagy vacsora

Minden hónapban szezonális menüvel, házias, családias vendéglátással készülünk. Vendégeink a páratlan kilátás és a szitahegyi hangulat mellett ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak, borozhatnak.

Borvásárlás

Borvásárlás

Vendégeink az ajándékutalvánnyal a Petrányi Pince borainak teljes választékából is válogathatnak. Borkészítési filozófiánk a termőhely, a fajta és a technológia hármasán alapszik.

Hol vásárolható meg?

Megvásárolhatja a Borteraszon vagy akár e-mailben is

Borteraszunkon beváltható ajándékutalványok 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékben vásárolhatók meg. Az ajándékutalványt nyitvatartási időben a Borteraszon készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is fizetheti vagy megrendelheti az info@petranyipince.hu e-mail címen. Ez esetben az utalványokat előre utalást követően válaszüzenetben küldjük vagy személyes átvételi lehetőséget biztosítunk Budapest három pontján. Az ajándékutalványok felhasználhatók Borteraszunkon 2022. december 31-ig vezetett borkóstoló programjainkra, ebéd illetve vacsora fogyasztásra vagy borvásárlásra is!

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása