Tisztelt érdeklődő!

Borteraszunk a hatályos rendelkezések miatt átmenetileg zárva tart. Az online borrendeléseket továbbra is zavartalanul kiszolgáljuk országszerte, ételeinket és borainkat házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelheti meg Csopakra és a környékre nyitvatartási időben a +36 30 515 7953 telefonszámon. Vigyázzunk egymásra!

Kóstolja meg helyben legnépszerűbb borainkat

A hegyoldalból elénk táruló balatoni panorámában gyönyörködhet nálunk, miközben borainkat kóstolja és kollégánk mesél a szőlészetünk, borászatunk rejtelmeiről. Bemutatjuk Önnek boraink közül 3-6 fajtát, melyet házi pogácsával és saját töpörtyűkrémes falatkáinkkal kínálunk.

Ismerje meg pincénk történetét

Mindigis kíváncsi volt, hogy készül a rosé? Mi a különbség a furmint és az olaszrizling között? Mennyi cukor van egy félszáraz borban és hogy egyáltalán Csopakon milyen borok és hogyan készülnek? Szakértő kollégánk elmeséli önnek elejátől a végéig egy interaktív kóstoló közben.

Kóstoló birtokbejárással

Időtartam: 90 perc

Nagyobb csapatok részére ajánljuk, akik szakmailag is érdeklődnek borkészítési filozófiánk rejtelmei iránt. A birtok történetének, területének bemutatása, érdekességekkel, területbejárással (jó idő esetén). Fogadás friss fehérborral/szörppel, pogácsával. Majd szóban és a borokon keresztül elmesélve a szőlő és bor feldolgozásának eszközeit, sajátos technológiai lépéseit. Utána panorámás borteraszunkon kötetlen beszélgetéssel folytatjuk a kóstolást, a program végén egy kvízjátékkal, ha van erre is igény.

  • Bemutatott borok: Rosé Cuvée, Tramini, Furmint, Olaszrizling, Sárgamuskotály, Olaszrizling Birtokválogatás, Syrah
  • Kóstoló ára: 4 400 Ft/fő (bor helyett szörpöt fogyasztó vendégek számára: 1 900 Ft/fő)
  • Résztvevők minimum száma: 4 fő

Ültetett borkóstoló a teraszon

Időtartam: 60 perc

Nagyobb baráti csapatok részére ajánljuk, akiknek az ideje ki van számolva és szívesebben maradnak együtt ebéd/vacsora közben (ebben a programban nincs benne sem a területbejárás, sem a pincetúra). Fogadás friss fehérborral/szörppel, pogácsával. A birtok történetének, részeinek bemutatása, érdekességekkel. Majd szóban és a borokon keresztül elmesélve a szőlő és bor feldolgozásának eszközeit, sajátos technológiai lépéseit. Mindez panorámás borteraszunkon jóízű, kötetlen beszélgetéssel, igény esetén kvízjátékkal a végén.

  • Bemutatott borok: Rosé Cuvée, Furmint, Tramini, Olaszrizling, Olaszrizling Birtokválogatás, Syrah
  • Kóstoló ára: 3 900 Ft/fő (bor helyett szörpöt fogyasztó vendégek számára: 1 750 Ft/fő)
  • Résztvevők minimum száma: 4 fő

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása