Kisfaludy Program tájékoztató

Borkóstoló bevezető

Kóstolja meg helyben legnépszerűbb borainkat

Kóstolja meg helyben legnépszerűbb borainkat

A hegyoldalból elénk táruló balatoni panorámában gyönyörködhet nálunk, miközben borainkat kóstolja és kollégánk mesél a szőlészetünk, borászatunk rejtelmeiről. Bemutatjuk Önnek boraink közül 3-6 fajtát, melyet házi pogácsával és saját töpörtyűkrémes falatkáinkkal kínálunk.

Ismerje meg pincénk történetét

Ismerje meg pincénk történetét

Mindigis kíváncsi volt, hogy készül a rosé? Mi a különbség a furmint és az olaszrizling között? Mennyi cukor van egy félszáraz borban és hogy egyáltalán Csopakon milyen borok és hogyan készülnek? Szakértő kollégánk elmeséli önnek elejátől a végéig egy interaktív kóstoló közben.

Kóstoló birtokbejárással

Időtartam: 90 perc

Nagyobb csapatok részére ajánljuk, akik szakmailag is érdeklődnek borkészítési filozófiánk rejtelmei iránt. A birtok történetének, területének bemutatása, érdekességekkel, területbejárással (jó idő esetén). Fogadás friss fehérborral/szörppel, pogácsával. Majd szóban és a borokon keresztül elmesélve a szőlő és bor feldolgozásának eszközeit, sajátos technológiai lépéseit. Utána panorámás borteraszunkon kötetlen beszélgetéssel folytatjuk a kóstolást, a program végén egy kvízjátékkal, ha van erre is igény.

  • Bemutatott borok: Harmatcsepp gyöngyöző bor, Olaszrizling, Tramini, Rosé, Siller, Syrah
  • Kóstoló ára: 6 100 Ft/fő (bor helyett szörpöt fogyasztó vendégek számára: 2 300 Ft/fő)
  • Résztvevők minimum száma: 4 fő

Ültetett borkóstoló a teraszon

Időtartam: 60 perc

Nagyobb baráti csapatok részére ajánljuk, akiknek az ideje ki van számolva és szívesebben maradnak együtt ebéd/vacsora közben (ebben a programban nincs benne sem a területbejárás, sem a pincetúra). Fogadás friss fehérborral/szörppel, pogácsával. A birtok történetének, részeinek bemutatása, érdekességekkel. Majd szóban és a borokon keresztül elmesélve a szőlő és bor feldolgozásának eszközeit, sajátos technológiai lépéseit. Mindez panorámás borteraszunkon jóízű, kötetlen beszélgetéssel, igény esetén kvízjátékkal a végén.

  • Bemutatott borok: Harmatcsepp gyöngyöző bor, Olaszrizling, Tramini, Rosé, Siller, Syrah
  • Kóstoló ára: 5 600 Ft/fő (bor helyett szörpöt fogyasztó vendégek számára: 2 100 Ft/fő)
  • Résztvevők minimum száma: 4 fő

Borvacsora

Időtartam: 180 perc

A borok és a gasztronómia iránt érdeklődő nagyobb, 6-60 fő közötti baráti társaságok, cégek részére ajánljuk, akik szeretnék megismerni borvidékünk jellegzetes ízeit, ételeink és boraink tökéletes harmóniáján keresztül. Csopak színe-java a tányérokon és a poharakban egy kellemes hangulatú este keretében. Havonta megújuló, 5 fogásos menüsorral és borpárosításokkal, melyeket szakképzett kollégánk mutat be panorámás borteraszunkon. További részletekért forduljon hozzánk bizalommal az info@petranyipince.hu e-mail címen!

  • Kóstoló ára: 17 500 Ft/fő
  • Résztvevők minimum száma: 6 fő

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása