Nagyobb csapatok részére ajánljuk, akik szakmailag is érdeklődnek borkészítési filozófiánk rejtelmei iránt. A birtok történetének, területének bemutatása, érdekességekkel, területbejárással (jó idő esetén). Fogadás friss fehérborral/szörppel, pogácsával. Majd szóban és a borokon keresztül elmesélve a szőlő és bor feldolgozásának eszközeit, sajátos technológiai lépéseit. Utána panorámás borteraszunkon kötetlen beszélgetéssel folytatjuk a kóstolást, a program végén egy kvízjátékkal, ha van erre is igény.
- Bemutatott borok: Rosé Cuvée, Tramini, Furmint, Olaszrizling, Sárgamuskotály, Olaszrizling Birtokválogatás, Syrah
- Kóstoló ára: 4 400 Ft/fő (bor helyett szörpöt fogyasztó vendégek számára: 1 900 Ft/fő)
- Résztvevők minimum száma: 4 fő