Nagyobb baráti csapatok részére ajánljuk, akiknek az ideje ki van számolva és szívesebben maradnak együtt ebéd/vacsora közben (ebben a programban nincs benne sem a területbejárás, sem a pincetúra). Fogadás friss fehérborral/házi szörppel, pogácsával. A birtok történetének, részeinek bemutatása, érdekességekkel. Majd szóban és a borokon keresztül elmesélve a szőlő és bor feldolgozásának eszközeit, sajátos technológiai lépéseit. Mindez panorámás borteraszunkon jóízű, kötetlen beszélgetéssel, igény esetén kvízjátékkal a végén.
- Bemutatott borok: Harmatcsepp gyöngyöző bor, Olaszrizling, Tramini, Rosé, Derű, Syrah
- Kóstoló ára: 7 100 Ft/fő (bor helyett szörpöt fogyasztó vendégek számára: 2 300 Ft/fő)
- Résztvevők minimum száma: 4 fő
A számla végösszegéhez 13,5% szervizdíjat számolunk fel