Egy "Petrányi Csopak"

Felejthetetlen panoráma a Balatonra

A csopaki táj megunhatatlan! Borteraszunkat azzal a céllal nyitottuk meg 2015 nyarán, hogy kóstolócsoportjainkat méltó helyen, csopaki panoráma mellett, szinte a szőlősorok közt tudjuk fogadni, hideg falatok kíséretével. Aztán az igény felmerült a vendégek részéről egyre hosszabb nyitvatartásra is, s közben rájöttünk, hogy a kertünkben a szőlőn kívül sokminden más is ehető...

Házias ízek a bor és családias miliő mellé

Vendégeink minden érzékszervére szeretnénk hatni. Hisszük, hogy a vendéglátás nem ördöngősség: rengeteg minden múlik a mosolyon, a kedvességen, az előzékeny gesztusokon, s természetesen a finom borokon és ételeken. Szakácsaink és az egész csapat a felszolgálóktól a mosogatóig ezen dolgozik egész évben.

Télen-nyáron várjuk vendégeinket

Szeretnénk, ha vendégeink számára nem csak a nyárról szólna a Balaton páratlan szépsége és varázsa. Minden héten egyedi, szezonális menüvel készülünk és várjuk a Csopakra látogatókat, de borkóstolóra, zártkörű eseményekre is az év majd' minden napján van lehetőség, előzetes egyeztetést követően.

A Petrányi-borterasz élmény

A koncepció egyszerű: otthonos légkör és finom ízek!

Otthonos hangulat

A koncepció egyszerű és változatlan: családias légkör, áttekinthető napi menü, friss és finom (lehetőleg helyi/saját) alapanyagok, házias ízek, és nem utolsó sorban törődő, barátságos, fiatalos hangulat jelentik a legfőbb alapelveinket.

Szezonon kívül is: CSOPAK!

Télen cserépkályha pattogása és melege mellett várjuk vendégeinket, télies fogásokkal, testes vörösborral, forralborral és saját páliknáinkkal. Hideg időben a pincetúra is jobban esik: olyankor a pincében van ugyanis melegebb.

Vacsoravendégeink

A sajátos és természetes szitahegyi élményt szeretnénk mindig kicsit fokozni, ennek jegyében indítottuk el (anno Haumann Péter művészúr szereplésével) Vacsoravendég a teraszon eseménysorozatunkat, amikor nálunk vacsorázik egy olyan személyiség, akinek izgalmas mondanivalója is van. Közben borozunk, finomakat eszünk és iszunk.

Céges rendezvények, csapatépítők, esküvők, kóstolók

Várjuk szeretettel vendégeinket borkóstolóprogramokra, csapatépítőre, céges rendezvényekre, esküvői fotózásra is, esküvőre (főként szezonon kívül). Kisebb konferenciákat is vállalunk. Teraszunk Csopak egyik legszebb fekvésű részén várja Önt és kollégáit, egészen 40 főig. - Jó időben napsütötte szőlősorokkal, hűvös időben pattogó cserépkályha melege mellett, meghitt, családias légkörben élhetik át az egyedi élményt. Akár vezetett borkóstolóval, pincebejárással, ebéddel, vacsorával, házias cateringgel kísérve.

A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 515 7953 telefonszámon vagy info@petranyipince.hu E-mail címen.

Üzemeltető: Kincses Bolt Kft. 8229, Csopak Homokbánya utca 31. Adószám: 22693561-1-19.
Cégjegyzék sz.: 19-09-512781

Havi menü

A havi menü 2020.09.30 és 2020.11.01 között érvényes

Minden hónap elején frissítjük aktuális étlapunkat. Foglaljon asztalt elérhetőségeinken!

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása