Tisztelt érdeklődő!

A borterasz tervezett nyitása május 1., az ételkiszállítást szüneteltetjük. Kérjük, a szellősebb és korlátozottabb ültetési lehetőségeket figyelembe véve foglaljanak asztalt az info@petranyipince.hu e-mail címen. Az online borrendeléseket továbbra is zavartalanul kiszolgáljuk országszerte, borértékesítéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal a +36 20 238 7913 telefonszámon.

Egy "Petrányi Csopak"

Felejthetetlen panoráma a Balatonra

Felejthetetlen panoráma a Balatonra

A csopaki táj megunhatatlan! Borteraszunkat azzal a céllal nyitottuk meg 2015 nyarán, hogy kóstolócsoportjainkat méltó helyen, csopaki panoráma mellett, szinte a szőlősorok közt tudjuk fogadni, hideg falatok kíséretével. Aztán az igény felmerült a vendégek részéről egyre hosszabb nyitvatartásra is, s közben rájöttünk, hogy a kertünkben a szőlőn kívül sokminden más is ehető...

Házias ízek a bor és családias miliő mellé

Házias ízek a bor és családias miliő mellé

Vendégeink minden érzékszervére szeretnénk hatni. Hisszük, hogy a vendéglátás nem ördöngősség: rengeteg minden múlik a mosolyon, a kedvességen, az előzékeny gesztusokon, s természetesen a finom borokon és ételeken. Szakácsaink és az egész csapat a felszolgálóktól a mosogatóig ezen dolgozik egész évben.

Télen-nyáron várjuk vendégeinket

Télen-nyáron várjuk vendégeinket

Szeretnénk, ha vendégeink számára nem csak a nyárról szólna a Balaton páratlan szépsége és varázsa. Minden héten egyedi, szezonális menüvel készülünk és várjuk a Csopakra látogatókat, de borkóstolóra, zártkörű eseményekre is az év majd' minden napján van lehetőség, előzetes egyeztetést követően.

A Petrányi-borterasz élmény

A koncepció egyszerű: otthonos légkör és finom ízek!

Otthonos hangulat

Otthonos hangulat

A koncepció egyszerű és változatlan: családias légkör, áttekinthető napi menü, friss és finom (lehetőleg helyi/saját) alapanyagok, házias ízek, és nem utolsó sorban törődő, barátságos, fiatalos hangulat jelentik a legfőbb alapelveinket.

Szezonon kívül is: CSOPAK!

Szezonon kívül is: CSOPAK!

Télen cserépkályha pattogása és melege mellett várjuk vendégeinket, télies fogásokkal, testes vörösborral, forralborral és saját páliknáinkkal. Hideg időben a pincetúra is jobban esik: olyankor a pincében van ugyanis melegebb.

Vacsoravendégeink

Vacsoravendégeink

A sajátos és természetes szitahegyi élményt szeretnénk mindig kicsit fokozni, ennek jegyében indítottuk el (anno Haumann Péter művészúr szereplésével) Vacsoravendég a teraszon eseménysorozatunkat, amikor nálunk vacsorázik egy olyan személyiség, akinek izgalmas mondanivalója is van. Közben borozunk, finomakat eszünk és iszunk.

Ajándékutalvány

Ajándékozzon csopaki élményt szeretteinek! Borteraszunkon beváltható ajándékutalványok 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékben vásárolhatók meg. Borkóstolóra, ebéd illetve vacsora fogyasztásra vagy borvásárlásra használhatóak fel.

Étlap

Az aktuális étlap 2021.07.01 és 2021.07.31 között érvényes

Havonta megújul ételkínálatunk!

Céges rendezvények, csapatépítők, esküvők, kóstolók

Várjuk szeretettel vendégeinket borkóstolóprogramokra, csapatépítőre, céges rendezvényekre, esküvői fotózásra is, esküvőre (főként szezonon kívül). Kisebb konferenciákat is vállalunk. Teraszunk Csopak egyik legszebb fekvésű részén várja Önt és kollégáit, egészen 40 főig. - Jó időben napsütötte szőlősorokkal, hűvös időben pattogó cserépkályha melege mellett, meghitt, családias légkörben élhetik át az egyedi élményt. Akár vezetett borkóstolóval, pincebejárással, ebéddel, vacsorával, házias cateringgel kísérve.

A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 515 7953 telefonszámon vagy info@petranyipince.hu E-mail címen.

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása