Kisfaludy Program tájékoztató

Húsvéti hosszú hétvége Csopakon!

A Húsvéti hosszú hétvégére már elindult az asztal- és borkóstoló időpont foglalás! Szeretettel és ünnepi fogásokkal várjuk kedves Vendégeinket!

Nyit a Csopaki Kincses Bolt!

Március 10. szombaton nyit a strandon a Csopaki Kincses Bolt! Házi sütemények, kézműves finomságok, isteni olasz kávé, Petrányi borok!

Új kollégákat keresünk!

Dolgozz velünk! Szakács, felszolgáló, pultos és konyhai kisegítő/mosogató munkatársakat keresünk a nyári szezonra dinamikusan fejlődő csopaki Borteraszunk csapatába!

Petrányi Piroska megosztotta receptjét a Magyar Konyhával

Petrányi Piroska családi receptjét séfünk, Bakonyi Milán keltette életre. A fogás nagy sikert aratott a Borteraszon, a receptet megtalálják a Magyar Konyha receptgyűjteményében!

Március 15. Csopakon!

Március 15-én 15 órakor nyitunk és szeretettel várjuk Önöket ebédelni, vacsorázni vagy előzetes bejelentkezés alapján borkóstolóra! Ünnepi táblás ajánlatokkal is készülünk!

Nőnapra, szeretettel!

Vacsorameghívás balatoni panorámával, finom borok és ízletes fogások társaságában? Tegye az idei nőnapot emlékezetessé ajándékutalványainkkal!

A legjobbak között a Derű!

Derű 2020 vörösborunk bekerült a legkiválóbbak közé a VINCE bor- és gasztronómiai magazin februári lapszámának tesztjén! Köszönjük az elismerést!

Debütál a 2022 évjárat!

Az új évjárat első három tétele már kóstolható és megvásárolható a Borteraszon vagy pár kattintással megrendelhető országos kiszállítással!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása