Bemutatjuk új borászunkat, Bakó Ambrust

16 év után egy új, fiatal borásszal folytatjuk a Szitahegy-dűlő megismerését. Bakó Ambrus Badacsonyból csatlakozik hozzánk 2018 tavaszával és már alig várjuk, hogy megkóstoljuk az első általa készített borainkat.

6 ROSÉ 7000! Újranyit a Kincses!

A verőfényes tavaszra való tekintettel idén is rosé akciót hirdetünk: 6 rosé most 7000 Ft-ért rendelhető. Így egy csokorban, ilyen árban biztosan a nyarat is elhozzák nekünk! Pesten és Csopak környékén Gergő ki is viszi, míg a készlet tart. Kár lenne kihagyni, most is gyümölcsös, friss, zamatos, igazi tavaszi szomjoltó.

Vacsoravendégünk: Laár András, május 18, este 18.00

Május 18-án arra gondoltunk, hogy egy igazán különleges Vacsoravendéggel lepjük meg törzsközönségünket. Érdemes időben foglalni, mert a helyek vészesen fogynak....

Vacsoravendégünk: Szathmáry Eörs professzor

Felejthetetlen estében volt részünk március 3-án. Egy nemzetközi szinten elismert biológus, Szathmáry Eörs tartott előadást a földönkívüli élet esélyeiről.

Írt rólunk a Forbes

Nagy megtiszteltetés a méltán elismert gazdasági szaklap online felületén szerepelni. Az Olaszrizling Speciál borvacsoránk keltette fel érdeklődésüket. A kattintás után a teljes cikk elolvasható.

Olaszrizling Speciál Borvacsora

Tíz év tapasztalata talán nem nagy idő egy borászat életében. Először csináltunk ilyen nagyszabású borvacsorát, de a mi várakozásainkat is felülmúlta, hogy egyes évjáratok mennyire meglepően szépen fejlődnek.

Január 27-től minden hétvégén nyitva 2018-ban is

Téli nyitva tartásunk: Péntek: 13-21.00; Szombat: 12-21.00, Vasárnap: 12.00-17.00-ig. Szeretettel várunk mindenkit napi menüvel, forralt borral, pálinkával és a cserépkályha melegével.

Péter Szabó Szilvia a Petrányi Borteraszon!

A NOX-ból és az Eurovíziós Dalfelsztiválról ismert énekesnő igazán meghitt keretek közt mesélt nekünk életútjáról, sorsának alakulásáról. Milyen érzés is volt az Eurovízió színpada után egy ausztrál fesztivál színpada mögött szemetet szedni és aztán ebből hogyan is sikerült újra feljönni, mára sikeres családanyaként, szólóénekesként.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása