Kisfaludy Program tájékoztató

Két borunk is nemzetközi ezüstérmet nyert!

Hegybor Olaszrizling 2022 és Syrah 2021 borainkat ezüstérmmel díjazták az AWC Vienna nemzetközi borversenyen!

Borászunk, Bakó Ambrus a VinCE magazinban

Vajon jobb-e, egészségesebb-e a natúrbor mint az organikus? Mit takar pontosan ez a két fogalom? A cikkben ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Interjú Petrányi Istvánnal a Nyitott Balaton portálon

Szó volt többek között a kezdetekről, a szüreti várakozásokról, a pince kiemelkedő borairól és a jövőre vonatkozó tervekről is.

Munkatársat keresünk bor értékesítő pozícióba!

Ismered a hazai és a nemzetközi borok világát? Van már tapasztalatod bor értékesítésben? Folyékonyan beszélsz angolul? Lehet, hogy Téged keresünk!

Augusztus 14.-20. között szünnap nélkül várjuk Vendégeinket!

Jövő héten a hét minden napján szeretettel várjuk Vendégeinket ebédelni, vacsorázni vagy előzetes bejelentkezés alapján borkóstolóra!

Bekerültünk a TOP 10 vendéglő közé!

A Balaton 2023 Gasztro kalauz a Magyar Konyha magazin 300 balatoni gasztrohelyet bemutató kiadványa, melyben a Petrányi Borterasz bekerült a TOP 10 vendéglő közé!

Hasznos információk az asztalfoglalással kapcsolatban!

Mennyivel előre érdemes foglalni? Kutyabarát a hely? Hány főtől tartanak borkóstolót? Összegyűjtöttünk a legfontosabb tudnivalókat!

Rosé, Rizling és Jazz Napok Veszprémben!

A rendezvény július 7. és 16. között várja vendégeit Veszprémben, ahol az Országos Borversenyen Aranyéremmel jutalmazott Rosénk is kóstolható!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása