Kisfaludy Program tájékoztató

Márton nap(ok) a Borteraszon!

Havi étlapunkon felül különleges fogásokkal készülönk Márton nap alkalmából, libára hangolva! Tartsanak velünk egy izgalmas íz- és borutazásra november 12.-14. között!

Újdonság! Reggeli a Borteraszon!

Fenséges balatoni reggelivel várjuk kedves vendégeinket panorámás Borteraszunkon szombaton és vasárnap 8:30-tól 11:00-ig!

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2021

Idén 10. alkalommal hirdette meg a Bor és Piac szakmai magazin Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatát, melyen a Kisbirtokok kategóriájában második helyezést ért el a Petrányi Pince.

Borvacsorák a Petrányi Borteraszon!

Egy hétköznap este is lehet izgalmas, ízekben és élményekben gazdag! Élvezzék ízletes fogásainkat, finom borainkat és a páratlan balatoni panorámát Borteraszunkon!

Május elsején nyitunk!

Hosszas várakozás után május elsején megnyitja kapuit a Petrányi Borterasz! Kérjük, hogy a korlátozottabb ültetési lehetőségeket figyelembe vége foglaljanak előre asztalt!

Épülünk, szépülünk!

Borteraszunk előreláthatólag április második feléig felújítás miatt zárva lesz. Ez idő alatt az ételkiszállítás szünetel, de a borrendeléseket zavartalanul kiszolgáljuk!

Bemutatjuk olaszrizlingeinket!

Borvidékünk zászlóshajója a fajta, a csopaki borászok szívügye. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ezért is bővítettük rizling kínálatunkat.

Mindent 2020-ról!

A tavalyi év teli volt kihívásokkal, de mi történt a szőlőben? Borászunkat, Bakó Ambrust kérdeztük, hogy milyen lesz az új évjárat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása