Kiszállításos menü a nagyhéten!

Minden szállítunk a nagyhéten és húsvétkor is csupa izgalmas finomsággal készülünk. Tekintse meg aktuális menünket!

A menü és kiszállítás működése

Kiszállítás minden nap van konyhánkról: 11 - 18 óra között. Rendelést minden reggel 9 - től fogadunk. A kiszállítás Csopakon, Balatonfüreden, Arácson, Lovason, Palóznakon megoldható, a kedvezményes menü a kattintás után olvasható!

“A mai napig imádok tanulni!”

- Interjú Somogyi Károllyal, a Petrányi Borterasz séfjével

Hétfőn indul a kiszállítás!

Elvitel mellett jövő hét hétfőtől a házhoz szállítás is elindul. EGÉSZ HÉTEN megrendelhetők ételeink és boraink is! Várjuk megrendelését a +36305157953-as számon.

Ezen a héten már csak elviteles lehetőség van borra, ételre!

Mindenkinek javasoljuk, hogy inkább töltse otthon ezt a néhány hetet, a többit mi igyekszünk megoldani szombaton és vasárnap evitellel, jövő héttől remélhetőleg kiszállítással is.

Rendkívüli nyitvatartás, kiszállítás!

Szerintünk is a legfontosabb mindannyiunk egészsége, aki a hétvégén Csopakon és könyékén a házban, nyaralóban tartózkodna inkább, azoknak kiszállítással tudjuk megoldani az ebédet, vacsorát.

ROSÉ 2019: MEGÉRKEZETT!

Csopaki rosé borunk várva-várt friss, 2019-es évjárata végre palackba került. Mi ezzel koccintunk a tavasz érkezése alkalmából. Elérhető a borteraszon!

A héten szombaton és vasárnap vagyunk nyitva!

Tavaszi fogásokkal köszöntjük a tavaszt Csopakon. Pénteken technikai okok miatt zárva vagyunk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása