Januári programajánlónk!

Szeretettel várunk ezen a hétvégén is mindenkit, de a hónap második felében disznótorossal és egy különleges borvacsorával is készülünk vendégeinknek. Érdemes előre foglalni!

Olaszrizling Szerintünk Borvacsora (3.0)

Harmadik alkalommal készülünk exkluzív borvacsorával az Olaszrizling csopaki ünnepén, január 31-én. Különleges étel- és borsorral várunk mindenkit!

Újévi infok a Petrányi Borterasz és a Kincses háza tájáról

A Kincses Bolt egy időre pihenőre megy. Strandi üzletünk idén lesz 10 éves, ezért biztosan lehet számítani izgalmas meglepetésekre. A Borterasz szombaton és vasárnap még nyitva!

Ünnepek alatt is várunk mindenkit a Kincsesben és a Borteraszon!

Fenn a teraszon és lenne a parton, az Örkény sétányon is találkozhatnak még velünk 2019-ben vendégeink!

Egyedi borcsomagoka Karácsonyra!

LAST MINUTE AKCIÓ: Tekintse át ajánlatunkat és találja meg a tökéletes borválogatást az ünnepekhez! Csopaki családi pincénk finom kézműves borait ajánljuk figyelmébe, melyek egy csipetnyi balatoni napfényt varázsolnak az ünnepbe! Az egyedi összeállításokat, akár díszcsomagolásban megrendelheti kollégánktól. Rendelés csütörtökig adható le elérhetőségeinken!!

VÖRÖS BALATON speciális menüvel a borteraszon

December első szombatja mindig a vörösboroké itt Csopakon. A Nagy Kóstoló előtt vagy után különleges bor-étel párosokkal várunk mindenkit sok szeretettel Borteraszunkon!

Október 25.-én Haumann Péter vacsoravendég a Petrányi Borteraszon

Vacsoravendég eseménysorozatunkat azzal a céllal indítottuk el pár éve, hogy a szezonon kívüli Csopakra olyan személyeket hozzunk el, akiknek van valami egyéni mondanivalójuk számunkra. Egy vacsora mindig meghitt és ünnepi együttlét olyasvalakivel, aki fontos számunkra. Október 25.-én pénteken különleges vacsoravendég látogat el újra hozzánk, hogy meséljen. Haumann Pétert sokan ismerjük

Kékpántlika vitorlásverseny 2019

Balatonfüred közelében rendezett versenyen Szabó Roni Oszkár és Petrányi Botond párosa fokozatosan húzott el a mezőnytől és hatalmas előnnyel futottak be elsőként a célba.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása