Kékpántlika vitorlásverseny

2019. július 17-én került sor a fiatalok Kékszalagjára, a Kékpántlikára. Balatonfüred közelében rendezett versenyen SZABÓ RONI OSZKÁR és PETRÁNYI BOTOND párosa fokozatosan húzott el a mezőnytől és hatalmas előnnyel futottak be elsőként a célba, nem sokkal 11 óra előtt. (Főlényüket jól mutatja, hogy célba érkezésükkor a második helyezett egység még a hajógyári pályajel közelében sem volt.) Ezúton is GRATULÁLUNK és nagyon büszkék vagyunk Rátok.

Elkezdődött a borverseny szezon!

Az elmúlt hetekben több versenyre és bortesztre is neveztük borainkat és legnagyobb örömünkre az új évjáratok tételei nagyon szépen szerepeltek. A Csopak és környéke Hegyközségi Borversenyen Olaszrizling 2018 borunk nagyaranyat nyert, ezzel az 'Év Olaszrizlingje 2019' elismerő cím birtokosává vált.

Föld órája a borteraszon!

Idén mi is csatlakozunk a WWF kezdeményézéséhez és március 30-án 20.30 és 21.30 között lekapcsoljuk a villanyt a teraszon.

Vacsoravendégünk: Nagy Ervin, színművész

Újra indulnak vacsoravendéges estjeink, ahol minden alkalommal egy-egy érdekes közéleti személyiséget látunk vendégül, hogy meséljen a magáról, a szakmájáról vagy amiről csak szeretne, egy kellemes vacsorával egybekötve borteraszunkon.

#6PETRÁNYI! - Furmint Február akció!

Ha február, akkor furmint! Hagyományosan február hónap az egész országban a furmintról szól, így arra gondoltunk, hogy szeretett fajtánk megérdemel egy kis reflektorfényt Csopakon is. 6 palack vásárlásakor a szokásos 10% helyett 20% kedvezményt adunk 2015-ös Furmintunk vásárlása esetén, webshopunkon és a borteraszon is!

Január 25-én nyitunk!

Pár hét jólmegérdemelt pihenés után pénteken újra kinyit konyhánk. Megújult, az évszakra hangolt étlappal várjuk kedves vendégeinket péntektől vasárnapig, ebédre, vacsorára, borkóstolóra vagy csak egy pohár finom csopakira a cserépkályha mellett.

FEBRUÁR 2: Olaszrizling Speciál Borvacsora a Borteraszon

Az Olaszrizling Szerintünk kísérőeseményeként idén ismét megrendezzük Olaszrizling Speciál borvacsoránkat, különleges, még be nem mutatott vagy már kuriózumnak számító tételekkel, hozzájuk hangolt ételsorral.

Vörös Balaton Speciál Borvacsora a Petrányi Borteraszon: DECEMBER 8!

Januárban egy nagyszabású fehérboros borvacsorával kezdtük az évet és most szeretnénk az ünnepek előtt egy vörösbor speciál borvacsorával zárni a szezont, a IV. Vörös Balaton kísérő eseményeként!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása