Borvacsorák a Petrányi Borteraszon!

Egy hétköznap este is lehet izgalmas, ízekben és élményekben gazdag! Élvezzék ízletes fogásainkat, finom borainkat és a páratlan balatoni panorámát Borteraszunkon!

5+1 borvásár kizárólag a webshopban!

Használja ki borvásárunkat, rendelje házhoz borainkat az ország bármely pontjára webshopunkból kényelmesen, pár kattintással!

Május elsején nyitunk!

Hosszas várakozás után május elsején megnyitja kapuit a Petrányi Borterasz! Kérjük, hogy a korlátozottabb ültetési lehetőségeket figyelembe vége foglaljanak előre asztalt!

Épülünk, szépülünk!

Borteraszunk előreláthatólag április második feléig felújítás miatt zárva lesz. Ez idő alatt az ételkiszállítás szünetel, de a borrendeléseket zavartalanul kiszolgáljuk!

Bemutatjuk olaszrizlingeinket!

Borvidékünk zászlóshajója a fajta, a csopaki borászok szívügye. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ezért is bővítettük rizling kínálatunkat.

Mindent 2020-ról!

A tavalyi év teli volt kihívásokkal, de mi történt a szőlőben? Borászunkat, Bakó Ambrust kérdeztük, hogy milyen lesz az új évjárat.

Adventi nyereményjáték!

Játékra hívjuk Önöket, melynek során Facebook oldalunkon három héten keresztül felteszünk egy-egy kérdést, a kommentben helyesen válaszolók között pedig értékes nyereményeket sorsolunk ki!

„Fekete hét”: -20% borainkra 2020.11.25.-2020.12.02 között!

Borainkat most 20% kedvezménnyel rendelheti meg! Országos borkiszállítás két karton felett ingyen, ajándék cseppőrrel!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása