Október 25.-én Haumann Péter vacsoravendég a Petrányi Borteraszon

Vacsoravendég eseménysorozatunkat azzal a céllal indítottuk el pár éve, hogy a szezonon kívüli Csopakra olyan személyeket hozzunk el, akiknek van valami egyéni mondanivalójuk számunkra. Egy vacsora mindig meghitt és ünnepi együttlét olyasvalakivel, aki fontos számunkra. Október 25.-én pénteken különleges vacsoravendég látogat el újra hozzánk, hogy meséljen. Haumann Pétert sokan ismerjük

Kékpántlika vitorlásverseny 2019

Balatonfüred közelében rendezett versenyen Szabó Roni Oszkár és Petrányi Botond párosa fokozatosan húzott el a mezőnytől és hatalmas előnnyel futottak be elsőként a célba.

Elkezdődött a borverseny szezon!

A Csopak és környéke Hegyközségi Borversenyen Olaszrizling 2018 borunk nagyaranyat nyert, ezzel az 'Év Olaszrizlingje 2019' elismerő cím birtokosává vált.

Föld órája a borteraszon!

Nem csak különleges élmény egy gyertyafényes vacsora, de ezen a héten szombaton még hasznos is. Idén mi is csatlakozunk a WWF kezdeményézéséhez és március 30-án 20.30 és 21.30 között lekapcsoljuk a villanyt a teraszon.

Vacsoravendégünk: Nagy Ervin, színművész

Újra indulnak vacsoravendéges estjeink, ahol minden alkalommal egy-egy érdekes közéleti személyiséget látunk vendégül, hogy meséljen a magáról, a szakmájáról vagy amiről csak szeretne, egy kellemes vacsorával egybekötve borteraszunkon.

Január 25-én nyitunk!

Pár hét jólmegérdemelt pihenés után pénteken újra kinyit konyhánk. Megújult, az évszakra hangolt étlappal várjuk kedves vendégeinket péntektől vasárnapig, ebédre, vacsorára, borkóstolóra vagy csak egy pohár finom csopakira a cserépkályha mellett.

Olaszrizling Speciál Borvacsora a Borteraszon

Az Olaszrizling Szerintünk kísérőeseményeként idén ismét megrendezzük Olaszrizling Speciál borvacsoránkat, különleges, még be nem mutatott vagy már kuriózumnak számító tételekkel, hozzájuk hangolt ételsorral.

Vörös Balaton Speciál Borvacsora a Petrányi Borteraszon

Januárban egy nagyszabású fehérboros borvacsorával kezdtük az évet és most szeretnénk az ünnepek előtt egy vörösbor speciál borvacsorával zárni a szezont, a IV. Vörös Balaton kísérő eseményeként!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása