Lassan búcsúztatjuk a telet a farsang végével

Továbbra is minden hétvégén nyitva vagyunk a Szitahegy legszebb pontján!

6-os borválogatások nagy kedvezménnyel!

Igyekszünk minden szezonhoz eltalálni vendégeink és vásárlóink ízlését, ezért most februárban is összeraktunk két kedvezményes borcsomagot, hogy otthonra is jusson csopaki bor.

Valentin-napi élmény Csopakon!

Ajándékozza meg kedvesét egy romantikus ebéd vagy vacsora élményével panorámás csopaki borteraszunkon!

Minden hétvégén nyitva a borterasz!

Idén egyetlen hétvégét sem hagyunk ki. A Petrányi borterasz egész évben, minden hétvégén várja vendégeit borkóstolóra, ebédre, vacsorára, kávéra, teára. Foglaljon asztalt elérhetőségeinken!

Utolsó szabad helyek a pénteki Olaszrizling Borvacsorára!

Még tudunk fogadni foglalásokat az idei első zártkörű, exkluzív vacsoraeseményünkre. Tartsanak velünk az Olaszrizling Szerintünk előestéjén, ezen a pénteken!

Szombaton disznótorossal készülünk!

Ahogy korábban már jeleztük, ezen a héten és a jövőhéten is csupa nagyszerű kulináris élmény vár mindenkit borteraszunkon, érdemes idejében asztalt foglalni rájuk...!

Januári programajánlónk!

Szeretettel várunk ezen a hétvégén is mindenkit, de a hónap második felében disznótorossal és egy különleges borvacsorával is készülünk vendégeinknek. Érdemes előre foglalni!

Olaszrizling Szerintünk Borvacsora (3.0)

Harmadik alkalommal készülünk exkluzív borvacsorával az Olaszrizling csopaki ünnepén, január 31-én. Különleges étel- és borsorral várunk mindenkit!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása