Országház Bora 2020 díjat nyert a Petrányi Pince 2017-es Olaszrizling Birtokválogatás bora!

Tizennyolc magyar borvidék 103 borászatának 231 tétele indult idén Az Országház Bora 2020 borkiválasztás elismeréseiért, amelyeket október 2.-án adtak át. A borkiválasztás első helyezett tétele, Az Országház Bora 2020 cím birtokosa olaszrizling kategóriában a csopaki Petrányi Pince 2017-es Olaszrizling Birtokválogatás bora lett.

Legyen vendégünk ősszel egy meglepetésre! Csak egy „jelszavába” kerül.

Fedezze fel ősszel Csopak felső részén, az erdők alatt húzódó Szitahegy-dűlőn, rejtett kincsként működő családi pincénket, kóstolja meg remek borainkat és szezonális alapanyagokra épülő, ínycsiklandó fogásainkat utánozhatatlan balatoni panorámát kínáló borteraszunkon és legyen a vendégünk egy meglepetésre!

Kiválósági tanúsítvánnyal jutalmazta Borteraszunkat a TripAdvisor!

Vendégeink értékelései alapján Pincénk és Borteraszunk elnyerte a TripAdvisor Travellers' Choice 2020 kiválósági tanúsítványt!

Ismerje meg új borválogatás csomagjainkat

A nagy érdeklődésre való tekintettel új, kedvezményes borválogatás csomagokat állítottunk össze, melyeket megrendelhetnek weboldalunkon vagy megvásárolhatnak a Pincészetnél.

Magyarország visszavár

Örömmel tudatjuk kedves látogatóinkkal, hogy mi is csatlakoztunk a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország visszavár!” nagyszabású belföldi kampányához.

ÚJRANYITÁS: ezen a hétvégén, péntektől!

Elérkezik a várva-várt nap: a hosszú hétvégén nyitva leszünk péntektől egészen pünkösd hétfőig! Szeretettel várunk minden régi és új vendéget. Javasoljuk az előzetes foglalást!

Munkatársakat keresünk!

Bővülő csapatunkba munkájára igényes felszolgálókat és mosogatót keresünk, akár szezonra, akár éves állással.

Kinyitott a Kincses a csopaki strandnál!

Jövő heti menünk mellett örömünkre szolgál közzétenni, hogy a Csopaki Kincses Bolt tíz év után is kinyit. Találkozzunk a parton is a szezonban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása