Kisfaludy Program tájékoztató

Tavaszi borvásár a Borteraszon

A tavaszi borvásárunk keretében borainkat kiemelten kedvező áron vásárolhatja meg 2024. márciusában. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Év végi nyitvatartásunk

Az ünnepek közeledtével a Pince és a Borterasz is bezár pár napra. Változik a nyitvatartásunk is, melyet itt a honlapunkon és a közösségi médiafelületeinken is folyamatosan frissítünk.

Borkóstolók és bor ajándékozás adómentesen

November 16-tól a cégeknek adómentes lesz a minőségi palackozott borok ajándékozása, továbbá a borkostolókon való részvétel!

Hosszú hétvége Csopakon

Az október 23-ai hosszú hétvégén is nyitva leszünk! Térjenek be fedett, panorámás Borteraszunkra egy kellemes ebédre, vacsorára vagy borozni!

Ősszel is Balaton 2 - sétáló kóstoló Balatonalmádiban

November 4-én szombaton 25 balatoni borászat, köztük a Petrányi Pince részvételével sétáló borkóstoló kerül megrendezésre.

Vörös és Fehér sétáló kóstoló Budapesten

Találkozzunk november 3-án pénteken Budapesten a Stefánia Palotában az év legszínesebb borkóstolóján! 

Balaton Vad Gasztro Fesztivál Csopakon

Az előadásokkal, fenséges vadételekkel, válogatott Petrányi borokkal és zenével gazdagított Fesztivál 09.30-án kerül megrendezésre Csopakon!

Partnerünk a Behaviour HR magazin

Megjelent a Petrányi Pincéről szóló cikk a Behaviour HR magazinban, köszönjük nekik az együttműködést.

Két borunk is nemzetközi ezüstérmet nyert

Hegybor Olaszrizling 2022 és Syrah 2021 borainkat ezüstérmmel díjazták az AWC Vienna nemzetközi borversenyen!

Borászunk, Bakó Ambrus a VinCE magazinban

Vajon jobb-e, egészségesebb-e a natúrbor mint az organikus? Mit takar pontosan ez a két fogalom? A cikkben ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Interjú Petrányi Istvánnal a Nyitott Balaton portálon

Szó volt többek között a kezdetekről, a szüreti várakozásokról, a pince kiemelkedő borairól és a jövőre vonatkozó tervekről is.

Augusztus 14.-20. között szünnap nélkül várjuk Vendégeinket!

Jövő héten a hét minden napján szeretettel várjuk Vendégeinket ebédelni, vacsorázni vagy előzetes bejelentkezés alapján borkóstolóra!

Bekerültünk a TOP 10 vendéglő közé!

A Balaton 2023 Gasztro kalauz a Magyar Konyha magazin 300 balatoni gasztrohelyet bemutató kiadványa, melyben a Petrányi Borterasz bekerült a TOP 10 vendéglő közé!

Hasznos információk az asztalfoglalással kapcsolatban!

Mennyivel előre érdemes foglalni? Kutyabarát a hely? Hány főtől tartanak borkóstolót? Összegyűjtöttünk a legfontosabb tudnivalókat!

Rosé, Rizling és Jazz Napok Veszprémben!

A rendezvény július 7. és 16. között várja vendégeit Veszprémben, ahol az Országos Borversenyen Aranyéremmel jutalmazott Rosénk is kóstolható!

Kékszalag reggeli július 6-án

A Kékszalag mindig különleges alkalom a Borteraszunk életében. Szurkoljunk idén is együtt a Petrányi Zoltán kormányozta, 2019-es győztes Audax Django csapatnak!

Borkostoló a vízen és Kékszalag rajt

Július 6-án a Kékszalag rajtjával egybekötött borkostolón várjuk a Balaton szerelmeseit. A túrákat tapasztalt kapitányok vezetik és 4 féle Petrányi bort kóstolhatnak!

Ez itt a kert!

Izgalmas beszélgetésekre hívjuk a Homola Borteraszra a fenntartható gasztronómiáról, regionális alapanyagokról és a Csopaki Kódex szerepéről június 30-án!

Aranyérmet szerzett Rosé 2022 borunk!

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Balaton Borrégióból egyedüliként Rosé 2022 borunkat Aranyéremmel díjazták az idei Országos Borversenyen.

A Petrányi Borteraszon járt a Street Kitchen

A Borteraszról nyíló csodás kilátás sem tudta elterelni a figyelmét arról, hogy alapos tesztelésnek vessék alá a fogásokat, és persze a borokat!

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása