Június 1: Gastro-Hack kertiparty a Petrányi Borteraszon

Egy igazi szuper kertipartyval kezdjük a nyarat Csopakon. A Gastro Hack lelkes csapata fog nálunk sütögetni mindenféle finomat szabad tűzön, a szabadban, szabadon.

Bemutatjuk új borászunkat, Bakó Ambrust

16 év után egy új, fiatal borásszal folytatjuk a Szitahegy-dűlő megismerését. Bakó Ambrus Badacsonyból csatlakozik hozzánk 2018 tavaszával és már alig várjuk, hogy megkóstoljuk az első általa készített borainkat.

6 ROSÉ 7000! Újranyit a Kincses!

A verőfényes tavaszra való tekintettel idén is rosé akciót hirdetünk: 6 rosé most 7000 Ft-ért rendelhető. Így egy csokorban, ilyen árban biztosan a nyarat is elhozzák nekünk! Pesten és Csopak környékén Gergő ki is viszi, míg a készlet tart. Kár lenne kihagyni, most is gyümölcsös, friss, zamatos, igazi tavaszi szomjoltó.

Vacsoravendégünk: Laár András, május 18, este 18.00

Május 18-án arra gondoltunk, hogy egy igazán különleges Vacsoravendéggel lepjük meg törzsközönségünket. Érdemes időben foglalni, mert a helyek vészesen fogynak....

Vacsoravendégünk: Szathmáry Eörs professzor

Felejthetetlen estében volt részünk március 3-án. Egy nemzetközi szinten elismert biológus, Szathmáry Eörs tartott előadást a földönkívüli élet esélyeiről.

Írt rólunk a Forbes

Nagy megtiszteltetés a méltán elismert gazdasági szaklap online felületén szerepelni. Az Olaszrizling Speciál borvacsoránk keltette fel érdeklődésüket. A kattintás után a teljes cikk elolvasható.

Olaszrizling Speciál Borvacsora

Tíz év tapasztalata talán nem nagy idő egy borászat életében. Először csináltunk ilyen nagyszabású borvacsorát, de a mi várakozásainkat is felülmúlta, hogy egyes évjáratok mennyire meglepően szépen fejlődnek.

Január 27-től minden hétvégén nyitva 2018-ban is

Téli nyitva tartásunk: Péntek: 13-21.00; Szombat: 12-21.00, Vasárnap: 12.00-17.00-ig. Szeretettel várunk mindenkit napi menüvel, forralt borral, pálinkával és a cserépkályha melegével.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása