#6PETRÁNYI! - Furmint Február akció!

Ha február, akkor furmint! Hagyományosan február hónap az egész országban a furmintról szól, így arra gondoltunk, hogy szeretett fajtánk megérdemel egy kis reflektorfényt Csopakon is. 6 palack vásárlásakor a szokásos 10% helyett 20% kedvezményt adunk 2015-ös Furmintunk vásárlása esetén, webshopunkon és a borteraszon is!

Január 25-én nyitunk!

Pár hét jólmegérdemelt pihenés után pénteken újra kinyit konyhánk. Megújult, az évszakra hangolt étlappal várjuk kedves vendégeinket péntektől vasárnapig, ebédre, vacsorára, borkóstolóra vagy csak egy pohár finom csopakira a cserépkályha mellett.

FEBRUÁR 2: Olaszrizling Speciál Borvacsora a Borteraszon

Az Olaszrizling Szerintünk kísérőeseményeként idén ismét megrendezzük Olaszrizling Speciál borvacsoránkat, különleges, még be nem mutatott vagy már kuriózumnak számító tételekkel, hozzájuk hangolt ételsorral.

Vörös Balaton Speciál Borvacsora a Petrányi Borteraszon: DECEMBER 8!

Januárban egy nagyszabású fehérboros borvacsorával kezdtük az évet és most szeretnénk az ünnepek előtt egy vörösbor speciál borvacsorával zárni a szezont, a IV. Vörös Balaton kísérő eseményeként!

DECEMBER 7: Koltai Lajos a Vacsoravendégünk

Idén már csak egy Vacsoravendégünk lesz, akit jól ismerünk, munkásságával már biztos, hogy sokan találkoztak. A Nemzet Művésze, Koltai Lajos, operatőr, filmrendező látogat el hozzánk, hogy meséljen nekünk életútjáról.

Vacsoravendégünk Fa Nándor: október 26, 18:00

Vacsoravendég eseménysorozatunkat azzal a céllal indítottuk el pár éve, hogy a szezonon kívüli Csopakra olyan személyeket hozzunk el, akiknek van valami egyéni mondanivalójuk számunkra. Egy vacsora mindig meghitt és ünnepi együttlét olyasvalakivel, aki fontos számunkra. Család és barátok.

Június 1: Gastro-Hack kertiparty a Petrányi Borteraszon

Egy igazi szuper kertipartyval kezdjük a nyarat Csopakon. A Gastro Hack lelkes csapata fog nálunk sütögetni mindenféle finomat szabad tűzön, a szabadban, szabadon.

Bemutatjuk új borászunkat, Bakó Ambrust

16 év után egy új, fiatal borásszal folytatjuk a Szitahegy-dűlő megismerését. Bakó Ambrus Badacsonyból csatlakozik hozzánk 2018 tavaszával és már alig várjuk, hogy megkóstoljuk az első általa készített borainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása