Kisfaludy Program tájékoztató

Az ihatóbb Magyarországért összefoglalója a 20+1 születésnapról

Mi is szívesen emlékezünk vissza a Pince 20+1 születésnapjára, fogadják szeretettel Az ihatóbb Magyarországért összefoglalóját!

Ajándékozzon csopaki élményt szeretteinek!

A tökéletes ajándékot keresi borkedvelő családtagjának, barátjának? Netán megajándékozná kollégáit? Nézzen szét ajánlataink között!

Nálunk járt a Bor és Piac a 21. születésnapunkon

A magazin képviselői a Pince 21. születésnapján adták át a megtisztelő Magyarország Legszebb Kisbirtoka díjat! Az eseményen debütált Ében 2020 borunk is!

Vörös Balaton hétvége a Borteraszon!

December 3-án és 4-én vörösborokra hangolt 4 fogásos menüvel készülünk és kóstolhatók pár féltve őrzött, korábbi évjárat tételei is!

Petrányi István a VINCE magazin újságírójával beszélgetett

Szó volt többek között a folyamatosan változó időjárás okozta kihívásokról, korszerű és a hagyományos borászati technológiákról.

Csopakon idén korábban jön a Mikulás!

December 4-én lovashintón érkezik a Télapó és ajándékkal lepi meg a gyerekeket! 16 órától kisvonat indul, a gyerekeket teával, a felnőtteket forralt borral várjuk!

Nálunk járt a We Love Balaton

A Petrányi Pince és Borterasz tavaly 20. életévébe lépett, a Covid miatt azonban a születésnapot idén pótoltuk. Ez alkalomból meglátogatott minket a We Love Balaton csapata is.

December 3. - VIII. Vörös Balaton kóstoló Csopakon

13 balatoni borászat, köztük Pincénk vöröseit kóstolhatják! A Borteraszon négy fogásos, vörösökre hangolt táblás ajánlattal és féltve őrzött évjáratok boraival várjuk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása