Kisfaludy Program tájékoztató

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy Pincénk is meghívást kapott Magyarország legszebb és legrangosabb borfesztiváljára, a 31. Budapest Borfesztiválra! Szeptember 10. szombaton és szeptember 11. vasárnap találkozhatnak velünk, az Oroszlános Udvarban a 105. standon, a VinAgora Felfedezettek Házában!

Ennél a standnál igazi kincsekre lelhetnek a felfedező hajlamúak, hiszen olyan, jellemzően kisebb, többnyire családi, kevésbé ismert borászatok váltják egymást a négy nap alatt, akik önállóan nem jelennek meg a fesztiválon, de figyelemre méltóan szerepeltek a VinAgorán, ezért a szervezők úgy gondolták, hogy a fesztivállátogatók figyelmére is méltóak. A Nemzetközi VinAgora Borversenyen 88 ponttal jutalmazott, Szita-hegy Olaszrizling 2020 borunkat is kóstolhajták az érdeklődők! Találkozzunk hétvégén a Budai Várban! Jegyek még kaphatók: https://aborfesztival.hu/hu/informaciok/jegyek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása