Kisfaludy Program tájékoztató

Borúra DERŰ!

Legfiatalabb vörösborunk alig fél éve van forgalomban, de máris bekerült a legkiválóbb borok közé a VINCE magazin februári lapszámának tesztjén! Köszönjük az elismerést! Mindössze 1124 palackkal készült borunk Syrah, Merlot és Kékfrankos házasítás, kézzel szüreteltük, nyílt kádon, kézzel csömöszöltük, spontán erjedt majd 14 hónapig érlelődött használt, kis magyar tölgyfahordókban. A Borteraszon is akkora sikere volt, hogy szinte már el is fogyott! Március elejéig még elérhető a webshopban és megvásárolható Csopakon, aztán félretesszük további érlelésre! Csapjanak le rá mielőbb:www.petranyipince.hu/boraink

Megkóstolnák? Szeretettel várjuk Önöket csütörtöktől vasárnapig a Borteraszon! Még többre kíváncsiak? Vegyenek részt borkóstoló programjaink egyikén, melyek egy finom ebéd- vagy vacsorafogyasztással párhuzamosan is lebonyolíthatók! Asztalfoglalás, borkóstoló bejelentkezés a +36 30 515 7953 telefonszámon!

A Vince magazint keressék a forgalmasabb újságárusoknál, benzinkutakon, bevásárolóközpontokban!

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása