Kisfaludy Program tájékoztató

Kedves Vendégeink, Barátaink! 

Jó hírünk van! Jövő héten, augusztus 15.-21. között szünnap nélkül, a hét minden napján szeretettel várjuk Önöket ebédelni, vacsorázni vagy előzetes bejelentkezés alapján borkóstolóra!

Szeretnénk, ha minél több kedves régi és új Vendégünkkel megoszthatnánk Borteraszunk egyedi hangulatát, ínycsiklandó ételeink és finom boraink kíséretében, lenyűgöző balatoni panoráma mellett, ezért megosztunk pár hasznos információt az asztalfoglalással kapcsolatban:

- kérjük, hogy a kiemelt, ünnepi időszakra és a nagy érdeklődésre való tekintettel időben gondoskodjanak foglalásukról, borkóstoló bejelentkezésükről a +36 30 515 7953 telefonszámon vagy online!

- a foglalásnál a gyermekeket is számolják bele a létszámba!

- ha már nem tudunk szabad asztalt biztosítani, érdemes várakozó listára iratkozni és lemondás esetén telefonon értesítjük!

- ha az eredetileg foglalt létszámnál több fővel érkeznének, kérjük, hogy telefonon érdeklődjenek a szabad helyekről, mert sajnos teltház esetén nem biztos, hogy tudunk további vendégeket fogadni!

- kérjük akkor is szóljanak, ha a foglaltnál kevesebben lesznek vagy mégsem tudnak eljönni hozzánk, hogy értesíteni tudjuk a várólistás Vendégeket!

- borkóstolót előzetes bejelentkezés alapján, minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén tartunk!

- kutyabarát hely vagyunk, négylábú kedvencét is várjuk, de kérjük tartsa pórázon, ügyeljen a többi vendég nyugalmára és a tisztaságra!

- sajnos a Messenger vagy Instagram üzenetben leadott foglalásokat nem áll módunkban kezelni. 

- online foglalni a kívánt időpontot megelőzően 24 órával lehetséges. 

- ha foglalt a telefonszámunk vagy pillanatnyilag nem tudjuk felvenni kérjük a türelmét, hamarosan vissza fogjunk hívni!

- a további gyakori kérdéseket és válaszokat megtalálják honlapunkon: https://www.petranyipince.hu/rolunk/gyakori-kerdesek/

 

Köszönjük együttműködésüket!

Asztalfoglalás: www.petranyipince.hu/asztalfoglalas

Borkóstoló bejelentkezés: www.petranyipince.hu/borkostolo

Webáruház: www.petranyipince.hu/boraink

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása