Kisfaludy Program tájékoztató

Noha a járványhelyzetben új fejleményekről hallunk (sokan kinyitnak hétfőtől), mi azt tartjuk a legfontosabbnak, hogy józan és felelős döntést hozzunk vendégeinkért. Így nehéz, de fontos elhatározsára jutottunk: jövő héten még nem nyitunk ki, helyette a megszokott, egész heti kiszállítással rendelhető tőlünk bor, ebéd és vacsora. Hiszünk abban, hogy az emberi egészség a legfontosabb és a jelen helyzetben nem szabad hirtelen lépni semmiben.

A jó hír viszont, hogy ha a körülmények valóban megfelelően alakulnak, akkor Pünkösdkor a Petrányi Pince és Borterasz is megnyitja végre kapuit. Addig is tervezgetünk, folyik a műhelymunka és rengeteg meglepetéssel igazi újjászületést tervezünk....

Aki Füred-Csopak környékén tervezi tölteni a jövő hetet, azoknak most is készülünk kiszállításhoz menüvel a HÉT MINDEN NAPJÁRA (menüt ld. lentebb)! Kiszállításra és személyes átvétellel borra/ételekre a teraszon ezen a telefonszámon tudunk rendeléseket fogadni: +36 30 515 7953.

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása