Kisfaludy Program tájékoztató

Borkóstolók és bor ajándékozás adómentesen!

Hallotta már az új rendeletet? November 16-tól a cégeknek adómentes lesz a minőségi palackozott borok ajándékozása, továbbá a borkostolókon való részvétel! Jelentkezzen be kollégáival hozzánk borkostolóra vagy lepje meg kollégáit karácsonyra a Petrányi Pince kiváló boraival!

Töltsenek el egy felejthetetlen ebédet vagy vacsorát panorámás Borteraszunkon, ismerjék meg pincénk és borvidékünk történetét borainkon keresztül! Borkóstoló programjainkat étkezéssel egybekötve is meg tudjuk szervezni, minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén! Egész évben szeretettel várjuk a csopaki Szitahegyen! 

Borvacsora szervezését 6 főtől 70 főig vállaljuk! Kóstoljanak bele borvidékünk jellegzetes ízeibe ételeink és boraink tökéletes harmóniáján keresztül! A borvacsora menü egy üdvözlő gyöngyözőbort, 5 ételfogást és a hozzájuk párosított borok vezetett kóstolását tartalmazza, akár ebédidőben is elérhető! 

Kérjen ajánlatot kollégánktól az info@petranyipince.hu e-mail címen!

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása