Kisfaludy Program tájékoztató

Pünkösdi hosszú hétvége Csopakon! 

Húsvét után a hetedik vasárnapon és hétfőn a keresztények a Szentlélek kiáradását ünnepelik. A pünkösd elnevezés a görög petekoszté azaz ötvenedik szóból ered, ami a húsvétot követő ötvenedik napot jelöli. Számos népi hagyomány is kapcsolódik ehhez az ünnephez, mint például az ügyességi vetélkedők segítségével történő pünkösdi királyválasztás vagy Flórának, a növények és virágok istennőjének köszöntése. A néphit szerint, ha pünkösdkor szép az idő, akkor gazdag bortermés várható.

Koranyár, napsütés, Balaton! Töltődjön fel a hosszú hétvégén nálunk, vasárnap és hétfőn is nyitva leszünk és szeretettel várjuk Önöket ebédelni, vacsorázni vagy minumum 4 fő előzetes jelentkezése alapján borkóstolóra!

Még nem késő szállást foglalni, nálunk pedig már most érdemes asztalt foglalni a +36 30 515 7953 telefonszámon vagy weboldalunkon: 

Ha pedig ezúttal nem tudnak ellátogatni hozzánk, de belekortyolnának Csopak hangulatába, rendeljék házhoz legkiválóbb borainkat országos kiszállítással, kényelmesen, pár kattintással! Borrendelés: www.petranyipince.hu/boraink

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása