Kisfaludy Program tájékoztató

Hello 2022!

Debütál a várva várt 2022 évjárat első három tétele! Harmatcsepp gyöngyözőborunk Sárgamuskotály alapját idén Pinot Blanc egészíti ki, egy kis természtes maradékcukor teszi még szerethetőbbé. A bor virágos, gyümölcsös karakterét a kellemes buborékok szépen kihangsúlyozzák. Legfontosabb fehér szőlőfajtánk, az Olaszrizling alapbora a fajta gyümölcsös arcát hivatott bemutatni, könnyen érthető, virgonc savú, egyenes bor. Rosénk kellemesen üdítő, mégis tartalmas, Merlot és Kékfrankos házasítása. Erdei gyümölcsök kavalkádja, lendületes savak, elegancia.

A borok már rendelhetők webáruházunkból, kóstolhatók és megvásárolhatók a Borteraszon! Ha többet szeretnének megtudni készítésükről és borvidékünk történetéről, jelentkezzenek be borkóstoló programjaink egyikére! A borkóstolók egy hangulatos ebéddel vagy vacsorával párhuzamosan is lebonyolíthatók! Asztalfoglalás, borkóstoló bejelentkezés a +36 30 515 7953 telefonszámon vagy online!

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása