Kisfaludy Program tájékoztató

A június 30.-án megrendezésre kerülő rendezvényen izgalmas témák kerülnek terítékre, kiváló borok és gyönyörű a balatoni panoráma mellett. A sok érdekes téma közül kiemelten fontos szánunkra a Csopaki Kódex szerepe a borrégió életében szakmai workshop, melyen borászunk Bakó Ambrus képviseli a Petrányi Pincét.  Az esemény moderátora, aki végigkíséri a délutánt: Havas Dóra, a Lila füge gasztroblog szerzője, akinek rengeteg recept, videó, tv műsor, szakácskönyv, magazin, cikk és tartalom fűződik a nevéhez.

  • 14:00 Érkezés
  • 15:00 – 16:20 A brand szerepe a borfogyasztásban – lehet egy márka fenntartható? Brandépítés a gasztronómiában és a borban || Herczeg Zoltán – Dining Guide
  • 16:30 – 18:00 Kerekasztal beszélgetés: Fenntarthatóság a gasztronómiában – hogyan étkezzünk környezettudatosan és tegyük környezetünket zöldebbé? Mit fogyasszunk, hol vásároljunk? || Dr. Árvai Anita – Veganeeta // Török András – Andriska Pékbisztró // Felelős Gasztrohős Alapítvány // Lovász József Domi – Homola Pincészet
  • 18:00 – 19:30 Szakmai workshop és borkóstoló: Csopaki Kódex szerepe a borrégió életében || Jásdi Attila – Jásdi Pincészet // Kovács Tamás – ST.DONAT Ökológiai Birtok és Borászat // Bakó Ambrus – Petrányi Pince // Homonna Attila – Homola Pincészet
  • 14:00 – 20:00 Borkóstolás | minipiac a Tihanyi PIAC Placc részvételével | DJ, Felelős Gasztrohős interaktív, edukációs játékai | kötetlen beszélgetések és piknik a kertben.

További információ és jegyvásárlás: https://homolapinceszet.hu/termek/ez-itt-a-kert-06-30/

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása