Nálunk mától egy héten keresztül tart a „Fekete hét”!

Rendelje meg borainkat most 20% kedvezménnyel! Borkészítési filozófiánk a termőhely, a fajta és a technológia hármasán alapszik: legfontosabb a terroir, melyet a fajtán keresztül szeretnénk bemutatni, amit pontos technológia szolgál ki és kísér. Országos borkiszállítás két karton felett ingyen, ajándék cseppőrrel!

Webshopunkból kényelmesen, pár kattintással megrendelheti legkiválóbb borainkat, melyek visszahozzák otthonába a csopaki napfényt! Az online rendeléseket Csopakra és a környékre térítésmentesen kiszállítjuk, Budapest három pontján ingyenes átvételi lehetőséget biztosítunk. Csökkent a szállítási költség, egy karton (6 palack) bort innentől 1560 Ft ellenében rendelhetnek az ország bármely pontjára! Két karton (12 palack) bor rendelése esetén a szállítás továbbra is díjmentes országszerte!

A webáruházban leadott rendelések mellé Petrányi cseppőrt küldünk ajándékba! A „Fekete hét” időtartama 2020.11.25.-2020.12.02. A kedvezmények más akcióval nem vonhatók össze.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása