Kisfaludy Program tájékoztató

A fekete péntek (avagy Black Friday) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Hazánkban az első fekete péntek 2014-ben volt, melyhez pár éve mi is csatlakoztunk és különleges kedvezménnyel kedveskedünk Vendégeinknek!

November 25. pénteken -10% kedvezményt biztosítunk vörösborainkra online megrendelés esetén és ajándékutalványaink vásárlásából is, akár karácsonyi meglepetés gyanánt! Sőt, november 26.-27. között fekete és fehér ételekből különleges táblás ajánlatokkal is készülünk! Foglaljanak asztalt már most!

  • Fokhagyma krémleves, fekete szezámos kecskesajtgolyó (2190.-)
  • Posírozott tokhalfilé, fekete tészta, citrusos vajmártás (7900.-)
  • Oreo tortácska (2490.-)

Borteraszunkon beváltható ajándékutalványok 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékben vásárolhatók meg. Az ajándékutalványt nyitvatartási időben a Borteraszon készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is fizetheti vagy megrendelheti az info@petranyipince.hu e-mail címen. Ez esetben az utalványokat előre utalást követően válaszüzenetben küldjük vagy személyes átvételi lehetőséget biztosítunk Budapest három pontján. Az ajándékutalványok felhasználhatók Borteraszunkon jövő év végéig ebéd- vagy vacsora fogyasztásra, borvásárlásra vagy borkóstoló programjainkra (minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén)!

Az online borrendeléseket Csopakra és a környékre térítésmentesen kiszállítjuk, Budapest három pontján ingyenes átvételi lehetőséget biztosítunk. Egy karton (6 palack) bort 1560 Ft szállítási költség ellenében rendelhetnek az ország bármely pontjára! Két karton (12 palack) bor rendelése esetén a szállítás továbbra is díjmentes országszerte! Tekintse meg kínálatunkat: www.petranyipince.hu/boraink

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása