Kisfaludy Program tájékoztató

Németh Ricsi szavai az eseményről: "Nehéz, őrület nehéz elszakadni a Balaton mellől – már annak, aki egyáltalán el akar. Nekünk ez, természetesen, eszünk ágába' sincs: épphogy visszacuccoltunk Bépére, már vehetjük is meg lefelé a következő idők autópályamatricáját.

Az úti cél megint szeretett Csopakunk, méghozzá a Petrányi Pince és Borterasz lesz, ahol egy #GreenEgg, kötőjel, #Yagoona gasztro-varázslattal készülünk. Voltaképp hallal és marhával. Közelebbi ételmeghatározást (hogy mi a csiribiri és mi a zabszalma) majd az esemény hírfolyamában adnánk. Egyelőre legyen elég annyi: Petrányiék új, debütáló Kódex-évjárata (olaszrizling) és minden évszakhoz, minden alkalomhoz passzoló vöröse (syrah) képezi az esemény alapját.

A körítést egyfelől a terasz ámulatba ejtő balatoni panorámája, másfelől Ripka úr, a ház mindenesének hasonlíthatatlan vendégszeretete szolgáltatja majd, aki nem mellesleg a K-medence egyetlen TáncolóMedve'je. Czinege mindemellett és - mögött pedig süt majd, mint a Nagy Kutya csillagképben található vörös hiperóriás, amelynek sugara 1420 ± 120 nap-sugár, emberibben fogalmazva: 6,6 csillagászati ​​egység."

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása