Kedves Vendégeink,
  


Tele vagyunk jó hírekkel! Borteraszunk ugyan egyelőre továbbra sem nyit ki a megszokott módon, cserébe egész héten lesz mód a személyes átvételre a lenti étlap szerint összeállítható menüből. A másik remek hír, hogy hétfőtől a kiszállítás is elindul a környéken, ahogy a héten ezt ígértük. Tehát a szokásos telefonszámon lehet majd rendelni házhoz is Csopak, Balatonfüred, Arács, Lovas és Palóznak területére.

Folyamatosan ötletelünk, hogy mivel örvendeztessük meg vendégeinket ezekben a nehezebb időkben. Van, ami változott, de alap értékeink mégis ugyanazok, amiket szeretnénk minél többekhez eljuttatni az említett lehetséges módokon. - Noha szűkebb lett kicsit az étlap, de a minőség és a helyi alapanyagok, a hamisítatlan házias, “petrányis” ízek továbbra is a fő elveink (a kiszállítások mellé apró meglepetésekkel is készülünk majd, de ennek részletei csak jövő hétre várhatók).

Kiszállításra és személyes átvétellel borra/ételekre a teraszon ezen a telefonszámon tudunk rendeléseket fogadni: 


+36 30 515 7953. 

 

Köszönettel várjuk megrendelését!

 

Itt tartunk most, de facebookon és a honlapunkon tájékoztatjuk  a továbbiakban kedves vendégeinket, érdemes követni a lenti elérhetőségeken!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása