Kisfaludy Program tájékoztató

Húsvéti Csopakon!

Húsvétkor Jézus feltámadását, az újjászületést, a megújulást ünnepeljük. Tudták, hogyan kapcsolódnak mindehez az ünnep elválaszthatatlan jelképei, a nyúl és a tojás? A kereszténységet megelőző időkben a tavaszi napéjegyenlőséget követő első holdtölte utáni vasárnap Ostra, a tavasz és a megújulás istennőjének az ünnepe volt, akit gyakran tojásokkal a kezében és szent állataival, nyulakkal ábrázoltak. Ezen pogány szimbólumok olvadtak bele az idők során a keresztény ünnepi hagyományokba. 

A Húsvéti hosszú hétvégére különleges, ünnepi táblás ajánlatokkal és a hozzájuk párosított borokkal készülünk! További részletekért kövessék közösségi média oldalainkat! 
Húsvét hétfőn indulhat a tojásvadszat a gyerkőcöknek, a szülőket pedig szeretettel várjuk borkóstoló programjaink egyikén, minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén! 

Ajánljuk figyelmükbe szállásadó partnereink listáját, hozzánk pedig már most érdemes asztalt foglalni a +36 30 515 7953 telefonszámon vagy weboldalunkon: 

Online asztalfoglalás: www.petranyipince.hu/asztalfoglalas

Borkóstoló bejelentkezés: www.petranyipince.hu/borkostolo

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása