Újra nyitásunk első hétvégéjén Pünkösdi Borvásárt szerveztünk az Északipart Magazinnal és a környék több borászatával közösen, ami remekül sikerült. A nagy érdeklődésre való tekintettel új, kedvezményes borválogatás csomagokat állítottunk össze, melyeket megrendelhetnek weboldalunkon vagy megvásárolhatnak a Pincészetnél.

Balatoni nyár

A nyár kedvencei egy kartonba zárva! Tóparti láblógatáshoz vagy városi nyárestékhez, üdítő borok a „könnyed vonal” kedvelőinek. Borválogatás megtekintése.

Fehér a köbön

Pincészetünk válogatott fehérborai házhoz viszik Csopak hangulatát! Olaszrizling, furmint és tramini házasítás garantáltan balatoni napfényt csempész a poharakba. Borválogatás megtekintése.

Szita, szita, péntek!

Házibuli vagy grillparty? Családi ünnep vagy összejövetel a barátokkal? Ebben a csomagunkban mindenki megtalálja a kedvére valót: a gyöngyöző bortól kezdve a rozén keresztül, a könnyed és a testes fehéreken át a vörösborig, a csopaki Szitahegyről! Borválogatás megtekintése.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása