Sajnos a hatályos járványügyi szabályok miatt Borteraszunk előreláthatólag 30 napig zárva tart. Köszönjük, hogy ebben a kihívásokkal teli évben is ellátogattak hozzánk! Továbbra is szeretnénk kényelmesebbé tenni ezt a nehéz időszakot, péntektől (2020.11.13.) folytatódik a bor- és ételkiszállítás Csopakra és a környékre! Aktuális menünket megtekinthetik weboldalunkon. Rendelésfelvétel a +36 30 515 7913 telefonszámon vagy az info@petranyipince.hu e-mail címen. 

A kiszállítás Csopakra, Arácsra, Balatonfüredre, Paloznakra, Lovasra ingyenes, Felsőörsre, Alsóörsre, Balatonalmádiba, Tihanyba 450 Ft vagy 10.000 Ft felett díjmentes. Az árak magyar forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A rendelések személyes átvételre a szabályok betartása mellett (maszk használata, megfelelő távolság betartása) van lehetőség! Rendelésüket szállításkor vagy átvételkor készpénzzel, bank- vagy SZÉP kártyával (vendéglátás zseb) is fizethetik. 

Az online borrendeléseket továbbra is zavartalanul kiszolgáljuk az ország egész területén! A szállítás Csopakra és a környékre térítésmentes, Budapest három pontján ingyenes átvételi lehetőséget biztosítunk. Két karton (12 palack) bor rendelése esetén a szállítás országszerte díjmentes! A webáruházban leadott rendelések mellé Petrányi cseppőrt küldünk ajándékba!

A friss információkért, aktuális akciókért kövessék figyelemmel csatornáinkat! 

Vigyázzunk egymásra! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása