Kisfaludy Program tájékoztató

Büszkék vagyunk rá, hogy kedves vendégeink értékelései alapján Pincénk és Borteraszunk elnyerte a Travellers' Choice 2020 kiválósági tanúsítványt! Remek csopaki borokat kínáló családi pincészetünk és lenyűgöző panorámával rendelkező borteraszunk havonta megújuló, szezonális, helyi alapanyagokra épülő étlappal várja egész évben a Szitahegyre látogatókat! Köszönjük a bizalmukat és visszajelzéseiket!

A TripAdvisor, a világ legnagyobb utazási oldala* segít az utazóknak, hogy minden utazásból a lehető legtöbbet hozhassák ki. A TripAdvisor 702 millió értékelést és véleményt kínál, lefedve a világ minden pontjáról származó utazási profilok legnagyobb választékát: szálláshelyeket, légitársaságokat, programokat, éttermeket.  

A Travellers’ Choice-díjat az elmúlt egy év során a világ minden tájáról a TripAdvisor-utazóktól beérkezett értékelések és vélemények milliói alapján ítélik oda a győzteseknek. A díj 17 éves története során a TripAdvisor már 7,812 vendéglátóhelyet díjazott 94 országban és nyolc régióban világszerte.

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása