A nyári hónapok a Balaton partján főként a vízparti kikapcsolódásról, strandolásról szóltak, de a tó ősszel is megannyi élményt tartogat! Ilyenkor is érdemes ellátogatni a Balatonhoz, túrázni, kirándulni, biciklizni, bor- és gasztronómiai élményeket gyűjteni, felfedezni egy másik, csendesebb, de annál színesebb arcát.

Legyen vendégünk ősszel egy meglepetésre! Csak egy „jelszavába” kerül.

Gyerekjáték az egész! Ugye Ön is ismeri a Cickom, cickom kezdetű dalocskát?

Abban az esetben, ha pénteken látogatnak el hozzánk borkóstolóra, egy extra tétellel kedveskedünk a borkóstoló soron felül. Jelszó: „szita, szita, péntek”. Borkóstoló programjainkat minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjunk!

Amennyiben csütörtökön párjával érkeznek ebédre vagy vacsorára, egy-egy desszerttel lepjük meg Önöket! Jelszó: „szerelem csütörtök”

Ha szerdán foglal nálunk asztalt, vendégünk egy pohár üdvözlő italra! Jelszó: „dobszerda”

Fedezze fel ősszel Csopak felső részén, az erdők alatt húzódó Szitahegy-dűlőn, rejtett kincsként működő családi pincénket, kóstolja meg remek borainkat és szezonális alapanyagokra épülő, ínycsiklandó fogásainkat utánozhatatlan balatoni panorámát kínáló borteraszunkon!

Asztalfoglalás, borkóstolóra bejelentkezés a +36 30 515 79 53 telefonszámon vagy az info@petranyipince.hu e-mail címen. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása