Kisfaludy Program tájékoztató

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka díj 2021

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy a Petrányi Pince második helyezést ért el a Bor és Piac szaklap által 10 éve alapított Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatán. A díj egyfajta iránytűként is szolgál a borturisták számára, mert nem csak az ültetvények szépségét, de a birtokok borturisztikai szempontból kínált szolgáltatásait is figyelembe veszi a szakmai zsűri. 

A kétfordulós versenyen először a borkedvelő közönség szavazatai döntenek arról, hogy mely pincészetek kerülnek a döntőbe, majd a verseny szakértő zsűrije személyesen is felkeresi és száz pontos rendszerben értékeli a második fordulóba bejutott birtokokat. A pince és az ültetvények harmoniája mellett az is szempont, hogy az adott szőlőbirtok hogyan illeszkedik a kultúrtájba, milyen többletszolgáltatást nyújt akár borturisztikai szempontból. 

Gratulálunk a résztvevőknek és még egyszer köszönjük támogatásukat és szavazataikat! Fogajdák szeretettel a szerkesztőség által a Petrányi Pincét bemutató videót, melyben Petrányi István és Petrányi Piroska tulajdonosok is mesélnek a birtokról, ahol egész évben várjuk szeretettel kedves régi és új vendégeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása