Ezen a héten is péntektől vasárnapig várunk szeretettel mindekit. Farsang van, túl vagyunk egy szép disznóvágáson is, ami természetesen hetente frissülő étlapjainkon is érezteti ínycsiklandozó hatását. 

Heti menü/pont alatt minden héten elérhetővé tesszük itt is, fb-on is aktuális étlapunkat, érdemes figyelni. Holnaptól ezek a fogások várhatóak:

 

Előételek:
Balaton - felvidéki sajtválogatás (T, V): 1950.-
Zakuszka, házi kenyér (G, Húsmentes): 1350.-
Falusi tál: 1950.-
Disznósajt, sült paprikakrém, házi kenyér (G): 1450.-
Füstölt libamell, fehér babkrém, gyöngyhagyma, tepertős langalló (T,To,G): 2150.-

Levesek:
Céklakrémleves, véreshurka ropogós (T,To,G): 1550.-
Tárkonyos vadragu leves, burgonyagombóc (T,To,G): 1750.-

Főételek:
Csicsóka főzelék, zsendicés derelye (T,To,G): 3350.-
Fogasfilé, citromos tészta, gomba (T,To,G): 4450.-
Bőrös csirkemell, karalábé rizottó, sajtmártás (T): 3550.-
Sertésszűz, zöldfűszeres túrónudli, cékla (T,To,G): 4150.-
Nyúlcomb, vadasmártás, szalvétagombóc (T,To,G,C): 4650.-
Bárány osso bucco, borsók, szalonna (T): 4850.-

Desszertek:
"Máglyarakás" gránátalma (T,To,G,C,D): 1550.-
Fánk, túró, fehér csokoládé, szőlő lekvár (T,To,G,C): 1550.-

A menüváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy asztalfoglalási szándékát idejében jelezze, mert csak így biztosítható megfelelő létszámra a megfelelő férőhely.

(Allergének: T: tej, To: tojás, C: cukor, G: glutén).

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása