Kisfaludy Program tájékoztató

Nőnapra, szeretettel! 

Melyik hölgy ne örülne egy romantikus vacsorameghívásnak, balatoni panorámával, finom borok és ízletes fogások társaságában? Tegye az idei Nőnapot emlékezetessé, lepje meg párját, nőrokonát, barátnőjét Petrányi Borterasz ajándékutalvánnyal! 

Az utalványok felhasználhatók ebéd- vagy vacsorafogyasztásra, borvásárlásra és beszámíthatók a borkóstoló programjaink árába is (melyeket 4 fő együttes bejelentkezése esetén tartjuk). Az 5000.-, 10.000.- vagy 20.000.- értékű utalványok 2023 év végig válthatók be egész évben nyitva  tartó Borteraszunkon! 

Megrendeléshez írja meg a választott utalvány értékét és küldje el számlázási adatait (név, cím, cég esetén adószám) az info@petranyipince.hu e-mail címre és kollégánk elküldi Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat. Az utalás beérkezését követően az ajándékutalványokat e-mailben küldjük! Nőnapi rendelések leadási határideje 2023.03.05. 15 óra! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása