Kisfaludy Program tájékoztató

Petrányi Istvánt kérdezte a Magyar Konyha

Petrányi István a Magyar Konyha újságírójával beszélgetett a megtisztelő Magyarország Legszebb Kisbirtoka díj kapcsán. Köszönjük az összefoglalót és a látogatást!

Fekete Hétvége a Borteraszon!

November 25-én pénteken különleges kedvezményekkel kedveskedünk Vendégeinknek! November 26.-27. között fekete és fehér ételekből készült táblás ajánlatokkal készülünk!

A WineSofa angol nyelvű cikke Pincénkről

Hiszünk benne, hogy a Balaton nem csak a nyári vízparti pihenésről szól, hanem egész évben izgalmas gasztronómiai és kulturális desztináció!

Ilyen volt az Ősszel is Balaton sétáló kóstoló

Remek hangulat jellemezte a kóstolót, melyen több, mint 200 fő jelent meg, akik 25 balatoni borászat, köztük a Petrányi Pince borait élvezhették.

A Pécsi Borozó meglátogatott minket a 20+1 évfordulónkon

Október 7-én ünnepeltük a Pince alapításának 20+1 évfordulóját. Az eseményen nálunk járt a Pécsi Borozó, köszönjük a látogatást és az összefoglalót!

Márton nap(ok): november 12.-13.!

Elindult az asztalfoglalás Márton napi hétvégénkre, melyen havi étlapunkon felül libás finomságokkal és kiváló borokkal várjuk kedves Vendégeinket!

Vacsoravendég: Berecz Zsombor

November 11-én újra indítjuk Vacsoravendég estjeinket, első vendégünk Berecz Zsombor olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vitorlázó.

Ősszel is Balaton sétáló kóstoló Balatonalmádiban!

Találkozzunk november 5-én, Balatonalmádiban, ahol 26 balatoni borászat, köztük a Petrányi Pince legkiválóbb borait kóstolhatják!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása