Kisfaludy Program tájékoztató

BorJour Balaton!

Találkozzunk idén is Budapesten a Stefánia Palotában, a legkiválóbb balatoni borokat felvonultató BorJour Balaton sétáló kóstolón április 14. pénteken!

Húsvéti hosszú hétvége Csopakon!

A Húsvéti hosszú hétvégére már elindult az asztal- és borkóstoló időpont foglalás! Szeretettel és ünnepi fogásokkal várjuk kedves Vendégeinket!

Nyit a Csopaki Kincses Bolt!

Március 10. szombaton nyit a strandon a Csopaki Kincses Bolt! Házi sütemények, kézműves finomságok, isteni olasz kávé, Petrányi borok!

Petrányi Piroska megosztotta receptjét a Magyar Konyhával

Petrányi Piroska családi receptjét séfünk, Bakonyi Milán keltette életre. A fogás nagy sikert aratott a Borteraszon, a receptet megtalálják a Magyar Konyha receptgyűjteményében!

Március 15. Csopakon!

Március 15-én 15 órakor nyitunk és szeretettel várjuk Önöket ebédelni, vacsorázni vagy előzetes bejelentkezés alapján borkóstolóra! Ünnepi táblás ajánlatokkal is készülünk!

Nőnapra, szeretettel!

Vacsorameghívás balatoni panorámával, finom borok és ízletes fogások társaságában? Tegye az idei nőnapot emlékezetessé ajándékutalványainkkal!

A legjobbak között a Derű!

Derű 2020 vörösborunk bekerült a legkiválóbbak közé a VINCE bor- és gasztronómiai magazin februári lapszámának tesztjén! Köszönjük az elismerést!

Debütál a 2022 évjárat!

Az új évjárat első három tétele már kóstolható és megvásárolható a Borteraszon vagy pár kattintással megrendelhető országos kiszállítással!

Olaszrizling szerintünk - február 4.!

Töltsenek egy hétvégét Csopakon az Olaszrizling bűvöletében! A sétáló kóstoló mellett a Borteraszon Rizlingre hangolt fogásokat kóstolhatnak!

Ünnepi nyitvatartásunk!

December 19.-27. között Borteraszunk és a Pince zárva tart! Nyitás: december 28. szerda 15 óra! Kérjük ennek megfelelően tervezzék látogatásukat!

Mi a siker titka?

Petrányi Piroska és István a Bor és Piac szakmai magazinnak adott interjúban elárulja! A cikkben szó esik a kezdetekről, a közelmúlt eredményeiről, jövőbeli tervekről is.

Az ihatóbb Magyarországért összefoglalója a 20+1 születésnapról

Mi is szívesen emlékezünk vissza a Pince 20+1 születésnapjára, fogadják szeretettel Az ihatóbb Magyarországért összefoglalóját!

Ajándékozzon csopaki élményt szeretteinek!

A tökéletes ajándékot keresi borkedvelő családtagjának, barátjának? Netán megajándékozná kollégáit? Nézzen szét ajánlataink között!

Nálunk járt a Bor és Piac a 21. születésnapunkon

A magazin képviselői a Pince 21. születésnapján adták át a megtisztelő Magyarország Legszebb Kisbirtoka díjat! Az eseményen debütált Ében 2020 borunk is!

Vörös Balaton hétvége a Borteraszon!

December 3-án és 4-én vörösborokra hangolt 4 fogásos menüvel készülünk és kóstolhatók pár féltve őrzött, korábbi évjárat tételei is!

Petrányi István a VINCE magazin újságírójával beszélgetett

Szó volt többek között a folyamatosan változó időjárás okozta kihívásokról, korszerű és a hagyományos borászati technológiákról.

Csopakon idén korábban jön a Mikulás!

December 4-én lovashintón érkezik a Télapó és ajándékkal lepi meg a gyerekeket! 16 órától kisvonat indul, a gyerekeket teával, a felnőtteket forralt borral várjuk!

Nálunk járt a We Love Balaton

A Petrányi Pince és Borterasz tavaly 20. életévébe lépett, a Covid miatt azonban a születésnapot idén pótoltuk. Ez alkalomból meglátogatott minket a We Love Balaton csapata is.

December 3. - VIII. Vörös Balaton kóstoló Csopakon

13 balatoni borászat, köztük Pincénk vöröseit kóstolhatják! A Borteraszon négy fogásos, vörösökre hangolt táblás ajánlattal és féltve őrzött évjáratok boraival várjuk!

Petrányi Istvánt kérdezte a Magyar Konyha

Petrányi István a Magyar Konyha újságírójával beszélgetett a megtisztelő Magyarország Legszebb Kisbirtoka díj kapcsán. Köszönjük az összefoglalót és a látogatást!

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása