Kisfaludy Program tájékoztató

Szilveszteri és Újévi ajánlataink!

Szilveszterre és az újév első napjára havi étlapunkon felül ünnepi fogásokkal készültünk! Minden kedves Vendégünknek boldog új évet kívánunk!

Ünnepi nyitvatartás!

Az ünnepek alatt változik megszokott nyitvatartásunk, melyet folyamatosan frissítünk honlapunkon és közösségi média felületeinken is!

Kápráztassa el szeretteit karácsonyi menünkkel!

Szeretné mindössze fél óra alatt az asztalra varázsolni az ünnepi ebédet, vacsorát? Mi tudjuk a megoldást! Rendelje meg tőlünk a 90%-os készültségi fokra előkészített karácsonyi menüt!

Ünnepi ajánlatok!

A tökéletes ajándékot keresi borkedvelő családtagjának, barátjának? Ajándékozzon csopaki élményt szeretteink vagy válogasson ajándékcsomagjaink közül!

Márton nap(ok) a Borteraszon!

Havi étlapunkon felül különleges fogásokkal készülönk Márton nap alkalmából, libára hangolva! Tartsanak velünk egy izgalmas íz- és borutazásra november 12.-14. között!

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2021

Idén 10. alkalommal hirdette meg a Bor és Piac szakmai magazin Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatát, melyen a Kisbirtokok kategóriájában második helyezést ért el a Petrányi Pince.

Borvacsorák a Petrányi Borteraszon!

Egy hétköznap este is lehet izgalmas, ízekben és élményekben gazdag! Élvezzék ízletes fogásainkat, finom borainkat és a páratlan balatoni panorámát Borteraszunkon!

Május elsején nyitunk!

Hosszas várakozás után május elsején megnyitja kapuit a Petrányi Borterasz! Kérjük, hogy a korlátozottabb ültetési lehetőségeket figyelembe vége foglaljanak előre asztalt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása