Magyarország visszavár

Örömmel tudatjuk kedves látogatóinkkal, hogy mi is csatlakoztunk a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország visszavár!” nagyszabású belföldi kampányához.

Munkatársakat keresünk!

Bővülő csapatunkba munkájára igényes felszolgálókat és mosogatót keresünk, akár szezonra, akár éves állással.

2019 mindenképpen az utóbbi évek legjobbja!”

Nem ismerek senkit, aki a terpénekről, aldehidekről és más szerves kémiai fogalmakról oly részletességgel tudna mesélni, mint Ambrus. Interjúnkból természetesen az is kiderül, miképp éli meg a jelenlegi helyzetet, miközben lakóhelyéről, Badacsonyból átjön Csopakra.

Az emberi egészség a legfontosabb...!

Sokan kinyitnak lassan, mi a vendégeink érdekében óvatosabbak vagyunk. De az újranyitás ideje már biztosnak tűnik:

Húsvéti köszöntő, heti menü szállítással!

Itt a húsvét, mától frissült menüből lehet házhoz rendelni Csopak környékén. Ezúton is köszönjük mindenkinek a támogatását az elmúlt hetekben.

“A mai napig imádok tanulni!”

2018-ban csatlakozott hozzánk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy mindent fenekestül felforgatott, de mindenképp új korszakot hozott el konyhánkba.

Hétfőn indul a kiszállítás!

Elvitel mellett jövő hét hétfőtől a házhoz szállítás is elindul. EGÉSZ HÉTEN megrendelhetők ételeink és boraink is! Várjuk megrendelését a +36305157953-as számon.

Ezen a héten már csak elviteles lehetőség van borra, ételre!

Mindenkinek javasoljuk, hogy inkább töltse otthon ezt a néhány hetet, a többit mi igyekszünk megoldani szombaton és vasárnap evitellel, jövő héttől remélhetőleg kiszállítással is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása