Kisfaludy Program tájékoztató

Ismét épülünk, szépülünk!

Borteraszunk előreláthatólag február másdik feléig tetőfelújítás miatt zárva lesz. Ez idő alatt az étterem szünetel, de a borrendeléseket zavartalanul kiszolgáljuk!

Kápráztassa el szeretteit karácsonyi menünkkel!

Szeretné mindössze fél óra alatt az asztalra varázsolni az ünnepi ebédet, vacsorát? Mi tudjuk a megoldást! Rendelje meg tőlünk a 90%-os készültségi fokra előkészített karácsonyi menüt!

Ünnepi ajánlatok

A tökéletes ajándékot keresi borkedvelő családtagjának, barátjának? Ajándékozzon csopaki élményt szeretteink vagy válogasson ajándékcsomagjaink közül!

Márton nap(ok) a Borteraszon

Havi étlapunkon felül különleges fogásokkal készülönk Márton nap alkalmából, libára hangolva! Tartsanak velünk egy izgalmas íz- és borutazásra november 12.-14. között!

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2021

Idén 10. alkalommal hirdette meg a Bor és Piac szakmai magazin Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatát, melyen a Kisbirtokok kategóriájában második helyezést ért el a Petrányi Pince.

Borvacsorák a Petrányi Borteraszon

Egy hétköznap este is lehet izgalmas, ízekben és élményekben gazdag! Élvezzék ízletes fogásainkat, finom borainkat és a páratlan balatoni panorámát Borteraszunkon!

Május elsején nyitunk!

Hosszas várakozás után május elsején megnyitja kapuit a Petrányi Borterasz! Kérjük, hogy a korlátozottabb ültetési lehetőségeket figyelembe vége foglaljanak előre asztalt!

Épülünk, szépülünk!

Borteraszunk előreláthatólag április második feléig felújítás miatt zárva lesz. Ez idő alatt az ételkiszállítás szünetel, de a borrendeléseket zavartalanul kiszolgáljuk!

Bemutatjuk olaszrizlingeinket!

Borvidékünk zászlóshajója a fajta, a csopaki borászok szívügye. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ezért is bővítettük rizling kínálatunkat.

Mindent 2020-ról!

A tavalyi év teli volt kihívásokkal, de mi történt a szőlőben? Borászunkat, Bakó Ambrust kérdeztük, hogy milyen lesz az új évjárat.

Adventi nyereményjáték!

Játékra hívjuk Önöket, melynek során Facebook oldalunkon három héten keresztül felteszünk egy-egy kérdést, a kommentben helyesen válaszolók között pedig értékes nyereményeket sorsolunk ki!

„Fekete hét”: -20% borainkra

Borainkat most 20% kedvezménnyel rendelheti meg! Országos borkiszállítás két karton felett ingyen, ajándék cseppőrrel!

Kiszállítással kapcsolatos információk!

Tudjon meg mindent a bor- és ételkiszállítással kapcsolatban!

Bor- és ételrendelés kiszállítással!

Péntektől vasárnapig várjuk Önöket Borteraszunkon illetve bor- és ételkiszállítást is vállallunk!

Márton nap(ok) a Petrányi Borteraszon!

Borteraszunk november 6-8 és november 13-15 között havi étlapunk mellett libás finomságokkal és kiváló borokkal várja Önöket!

Országház Bora 2020 díjat nyertünk

A borkiválasztás első helyezett tétele, Az Országház Bora 2020 cím birtokosa olaszrizling kategóriában a Petrányi Pince 2017-es Olaszrizling Birtokválogatás bora lett.

Legyen vendégünk ősszel egy meglepetésre

Kóstolja meg remek borainkat és szezonális alapanyagokra épülő, ínycsiklandó fogásainkat utánozhatatlan balatoni panorámát kínáló borteraszunkon és legyen a vendégünk egy meglepetésre!

Kiválósági tanúsítvánnyal jutalmazta Borteraszunkat a TripAdvisor!

Vendégeink értékelései alapján Pincénk és Borteraszunk elnyerte a TripAdvisor Travellers' Choice 2020 kiválósági tanúsítványt!

Magyarország visszavár

Örömmel tudatjuk kedves látogatóinkkal, hogy mi is csatlakoztunk a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország visszavár!” nagyszabású belföldi kampányához.

Munkatársakat keresünk!

Bővülő csapatunkba munkájára igényes felszolgálókat és mosogatót keresünk, akár szezonra, akár éves állással.

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása