Kisfaludy Program tájékoztató

Januári programajánlónk!

Szeretettel várunk ezen a hétvégén is mindenkit, de a hónap második felében disznótorossal és egy különleges borvacsorával is készülünk vendégeinknek. Érdemes előre foglalni!

Olaszrizling Szerintünk Borvacsora (3.0)

Harmadik alkalommal készülünk exkluzív borvacsorával az Olaszrizling csopaki ünnepén, január 31-én. Különleges étel- és borsorral várunk mindenkit!

Újévi infok a Petrányi Borterasz és a Kincses háza tájáról

A Kincses Bolt egy időre pihenőre megy. Strandi üzletünk idén lesz 10 éves, ezért biztosan lehet számítani izgalmas meglepetésekre. A Borterasz szombaton és vasárnap még nyitva!

Ünnepek alatt is várunk mindenkit a Kincsesben és a Borteraszon!

Fenn a teraszon és lenne a parton, az Örkény sétányon is találkozhatnak még velünk 2019-ben vendégeink!

Egyedi borcsomagoka Karácsonyra!

Tekintse át ajánlatunkat és találja meg a tökéletes borválogatást az ünnepekhez! Csopaki családi pincénk finom kézműves borait ajánljuk figyelmébe.

Október 25.-én Haumann Péter vacsoravendég a Petrányi Borteraszon

Vacsoravendég eseménysorozatunkat azzal a céllal indítottuk el pár éve, hogy a szezonon kívüli Csopakra olyan személyeket hozzunk el, akiknek van valami egyéni mondanivalójuk számunkra.

Kékpántlika vitorlásverseny 2019

Balatonfüred közelében rendezett versenyen Szabó Roni Oszkár és Petrányi Botond párosa fokozatosan húzott el a mezőnytől és hatalmas előnnyel futottak be elsőként a célba.

Elkezdődött a borverseny szezon!

A Csopak és környéke Hegyközségi Borversenyen Olaszrizling 2018 borunk nagyaranyat nyert, ezzel az 'Év Olaszrizlingje 2019' elismerő cím birtokosává vált.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása