Kisfaludy Program tájékoztató

2019 mindenképpen az utóbbi évek legjobbja!”

Nem ismerek senkit, aki a terpénekről, aldehidekről és más szerves kémiai fogalmakról oly részletességgel tudna mesélni, mint Ambrus.

Az emberi egészség a legfontosabb

Sokan kinyitnak lassan, mi a vendégeink érdekében óvatosabbak vagyunk. De az újranyitás ideje már biztosnak tűnik:

Húsvéti köszöntő, heti menü szállítással!

Itt a húsvét, mától frissült menüből lehet házhoz rendelni Csopak környékén. Ezúton is köszönjük mindenkinek a támogatását az elmúlt hetekben.

“A mai napig imádok tanulni!”

2018-ban csatlakozott hozzánk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy mindent fenekestül felforgatott, de mindenképp új korszakot hozott el konyhánkba.

Hétfőn indul a kiszállítás

Elvitel mellett jövő hét hétfőtől a házhoz szállítás is elindul. EGÉSZ HÉTEN megrendelhetők ételeink és boraink is! Várjuk megrendelését a +36305157953-as számon.

Ezen a héten már csak elviteles lehetőség van borra, ételre

Mindenkinek javasoljuk, hogy inkább töltse otthon ezt a néhány hetet, a többit mi igyekszünk megoldani szombaton és vasárnap evitellel, jövő héttől remélhetőleg kiszállítással is.

Rendkívüli nyitvatartás, kiszállítás

Szerintünk is a legfontosabb mindannyiunk egészsége, aki a hétvégén Csopakon és könyékén a házban, nyaralóban tartózkodna inkább, azoknak kiszállítással tudjuk megoldani az ebédet, vacsorát.

Megérkezett a Rosé 2019

Csopaki rosé borunk várva-várt friss, 2019-es évjárata végre palackba került. Mi ezzel koccintunk a tavasz érkezése alkalmából. Elérhető a borteraszon!

A héten szombaton és vasárnap vagyunk nyitva

Tavaszi fogásokkal köszöntjük a tavaszt Csopakon. Pénteken technikai okok miatt zárva vagyunk.

Lassan búcsúztatjuk a telet a farsang végével

Továbbra is minden hétvégén nyitva vagyunk a Szitahegy legszebb pontján!

Valentin-napi élmény Csopakon

Ajándékozza meg kedvesét egy romantikus ebéd vagy vacsora élményével panorámás csopaki borteraszunkon!

Minden hétvégén nyitva a borterasz!

Idén egyetlen hétvégét sem hagyunk ki. A Petrányi borterasz egész évben, minden hétvégén várja vendégeit borkóstolóra, ebédre, vacsorára, kávéra, teára. Foglaljon asztalt elérhetőségeinken!

Utolsó szabad helyek a pénteki Olaszrizling Borvacsorára!

Még tudunk fogadni foglalásokat az idei első zártkörű, exkluzív vacsoraeseményünkre. Tartsanak velünk az Olaszrizling Szerintünk előestéjén, ezen a pénteken!

Januári programajánlónk

Szeretettel várunk ezen a hétvégén is mindenkit, de a hónap második felében disznótorossal és egy különleges borvacsorával is készülünk vendégeinknek. Érdemes előre foglalni!

Olaszrizling Szerintünk Borvacsora

Harmadik alkalommal készülünk exkluzív borvacsorával az Olaszrizling csopaki ünnepén, január 31-én. Különleges étel- és borsorral várunk mindenkit!

Újévi infok a Petrányi Borterasz és a Kincses háza tájáról

A Kincses Bolt egy időre pihenőre megy. Strandi üzletünk idén lesz 10 éves, ezért biztosan lehet számítani izgalmas meglepetésekre. A Borterasz szombaton és vasárnap még nyitva!

Ünnepek alatt is várunk mindenkit

Fenn a teraszon és lenne a parton, az Örkény sétányon is találkozhatnak még velünk 2019-ben vendégeink!

Egyedi borcsomagoka Karácsonyra

Tekintse át ajánlatunkat és találja meg a tökéletes borválogatást az ünnepekhez! Csopaki családi pincénk finom kézműves borait ajánljuk figyelmébe.

Haumann Péter vacsoravendég

Vacsoravendég sorozatunkat azzal a céllal indítottuk el pár éve, hogy olyan személyeket hozzunk el, akiknek van valami mondanivalójuk számunkra.

Kékpántlika vitorlásverseny 2019

Balatonfüred közelében rendezett versenyen Szabó Roni Oszkár és Petrányi Botond párosa fokozatosan húzott el a mezőnytől és hatalmas előnnyel futottak be elsőként a célba.

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása