Kisfaludy Program tájékoztató

Elkezdődött a borverseny szezon!

A Csopak és környéke Hegyközségi Borversenyen Olaszrizling 2018 borunk nagyaranyat nyert, ezzel az 'Év Olaszrizlingje 2019' elismerő cím birtokosává vált.

Föld órája a borteraszon

Idén mi is csatlakozunk a WWF kezdeményézéséhez és március 30-án 20.30 és 21.30 között lekapcsoljuk a villanyt a teraszon.

Vacsoravendégünk: Nagy Ervin

Újra indulnak vacsoravendéges estjeink, ahol minden alkalommal egy-egy érdekes közéleti személyiséget látunk vendégül.

Január 25-én nyitunk

Megújult, az évszakra hangolt étlappal várjuk kedves vendégeinket péntektől vasárnapig, ebédre, vacsorára, borkóstolóra vagy csak egy pohár finom csopakira.

Olaszrizling Speciál Borvacsora

Az Olaszrizling Szerintünk kísérőeseményeként idén ismét megrendezzük Olaszrizling Speciál borvacsoránkat.

Vörös Balaton Speciál Borvacsora a Petrányi Borteraszon

Januárban egy nagyszabású fehérboros borvacsorával kezdtük az évet és most szeretnénk az ünnepek előtt egy vörösbor speciál borvacsorával zárni a szezont, a IV. Vörös Balaton kísérő eseményeként!

Koltai Lajos a Vacsoravendégünk

A Nemzet Művésze, Koltai Lajos, operatőr, filmrendező látogat el hozzánk, hogy meséljen nekünk életútjáról.

Vacsoravendégünk Fa Nándor

Vacsoravendég eseménysorozatunkat azzal a céllal indítottuk el pár éve, hogy a szezonon kívüli Csopakra olyan személyeket hozzunk el, akiknek van valami egyéni mondanivalójuk számunkra.

Gastro-Hack kertiparty a Petrányi Borteraszon

Egy igazi szuper kertipartyval kezdjük a nyarat Csopakon. A Gastro Hack lelkes csapata fog nálunk sütögetni mindenféle finomat szabad tűzön, a szabadban, szabadon.

Bemutatjuk új borászunkat, Bakó Ambrust

16 év után egy új, fiatal borásszal folytatjuk a Szitahegy-dűlő megismerését. Bakó Ambrus Badacsonyból csatlakozik hozzánk 2018 tavaszával és már alig várjuk, hogy megkóstoljuk az első általa készített borainkat.2

Újranyit a Kincses!

Pénteken dél körül újranyitjuk a Kincsest! Érdemes volt várni, mert sokminden másképp lesz, de az alap értékek mégis ugyanazok lesznek, mint évek óta...

Vacsoravendégünk: Laár András

Május 18-án arra gondoltunk, hogy egy igazán különleges Vacsoravendéggel lepjük meg törzsközönségünket. Érdemes időben foglalni, mert a helyek vészesen fogynak....

Írt rólunk a Forbes

Nagy megtiszteltetés a méltán elismert gazdasági szaklap online felületén szerepelni. Az Olaszrizling Speciál borvacsoránk keltette fel érdeklődésüket.

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása