Kedves Vendégeink,


Az ismert rendkívüli helyzet idején is igyekszünk megtenni mindent vendégeinkért. A kormány tegnapi döntésének megfelelően az éttermek legkésőbb délután három óráig lehetnek nyitva. Mivel a járvány egyre jobban terjed, az intézkedések pedig egyre komolyabbak es szigorúbbak, mi is úgy tervezzük, hogy 12.00 és 15.00 között leszünk nyitva a héten péntektől vasárnapig. Emellett a házhoz szállítás lehetőségét ajánluk mindenki figyelmébe, ami terveink szerint Csopak mellett Palóznakon és Balatonfüreden belül oldható meg részünkről.

Ami borteraszunkat illeti vendégeink komfortérzete és a zavartalan csopaki élmény végett mi is fokozottabban ügyelünk a higiéniára:

  • Bejáratnál, előtérben kézfertőtlenítőket helyezünk el.
  • Mosdókban fertőtlenítő kézmosók vannak kitéve.
  • Asztalainkat kicsit átcsoportosítjuk, hogy minél nagyobb távolság legyen vendégeink között, ezért csökkentjük a foglalások számát.
  • Naponta többször fertőtlenítjük a nyílászárok kilincseit.

Ám mivel javallott mindenkinek az otthoni tartózkodást, boraink és ételeink esetében is javasoljuk a házhoz szállítás lehetőségét, akár a lentebb is látható kedvezményes borcsomagokkal és heti étlapunk szerint.

Itt tartunk most, de facebookon és a honlapunkon tájékoztatjuk a továbbiakban kedves vendégeinket, érdemes követni elérhetőségeinken!

 

Info@petranyipince.hu

Tel: +36 30 515 7953

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása