Kisfaludy Program tájékoztató

Ősszel is Balaton! 

A Bor és Piac magazin november elejére egy balatoni borokat bemutató sétáló borkóstolót és ezzel párhuzamosan egy két órás mesterkurzust szervez. Az „Ősszel is Balaton” rendezvényen bemutatásra kerülnek az autentikus fajták - Olaszrizling, Kéknyelű, Furmint, Szürkebarát 26 balatoni borászat, köztük a Petrányi Pince részvételével.

A „bort mértékkel” - kulturált borfogyasztást és borkultúrát / borgasztronómiát népszerűsítő előadásokra is sor kerül nemzetközi kitekintéssel, hazai és külföldi szaktekintélyek részvételével. A mesterkurzuson foglalkozunk azzal, hogy milyen válaszokat adhat a borász a klímaváltozás kihívásaira, továbbá a fenntarthatósággal, rezisztens szőlőfajtákkal és a biogazdálkodással is.

  • A rendezvény időpontja: 2022. november 5. 15:00- 21:00
  • A mesterkurzus időpontja: 15:30 – 17:30 között
  • Helyszíne: Pannónia Kulturális Központ Balatonalmádi, Városház tér 4.

Jegyeket elővételben kedvezményes áron október 27-ig tudnak venni: 3900 Ft. A helyszín kiválóan megközelíthető a Balatonalmádi vasútállomástól kb. 3-5 perc sétával, így az esemény végén vonattal is hazautazhatnak. A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött, amelyet az esemény bejegyzésnél tehetnek meg. Az első száz jelentkezőnek tudunk jegyet biztosítani a sétáló kóstolóra, a mesterkurzusra 40 jegy áll rendelkezésre. További részletek, jegyvásárlás: https://borespiac.hu/2022/10/15/osszel-is-balaton/

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása