Rendelje meg tőlünk a szilveszteri menüt!

Nem szeretné a konyhában tölteni az év utolsó napját? Mi tudjuk a megoldást! Rendelje meg tőlünk a szilveszteri és újévi menüt!

Csapatunk ínycsiklandó, hagyományos receptekkel készült, hogy az otthon ízei kerülhessenek asztalukra a tökéletes borokkal párosítva!

2020.12.31.

Malacsült, majonézes burgonyasaláta (T) 2390.-

A malacsült kísérőjeként válasszunk egy fiatal, virgonc savú, ásványos fehérbort! Furmint 2019 borunk harmonizálni fog vele.

2021.01.01.

Korhelyleves (T)                      1290.-

A korhelyleveshez egy szép savtartalmú fehérbort ajánlunk, melynek karaktere kiemeli a fogás savanykás ízvilágát, mint a Szitahegy Olaszrizling 2019.

Lencsefőzelék, fasírozott (T,To,G)     1990.-

A lencséhez egy tartalmas, elegáns rosé dukál. Rosé 2019 borunk gyümölcsössége mellett kerek savaival alkot harmóniát a fogással.

Allergének: T: tej, To: tojás, G: glutén, C: cukor

Rendelésfelvétel a +36 30 515 7953 telefonszámon vagy az info@petranyipince.hu e-mail címen!
Érdemes 2 nappal előre megrendelni!

Szállítási területek: Csopakra, Arácsra, Balatonfüredre, Paloznakra, Lovasra ingyenes, Felsőörsre, Alsóörsre, Balatonalmádiba, Tihanyba 450 Ft vagy 10.000 Ft felett díjmentes.

A rendelések személyes átvételre a szabályok betartása mellett (maszk használata, megfelelő távolság betartása) van lehetőség. Rendelésüket szállításkor vagy átvételkor készpénzzel, bank- vagy SZÉP kártyával (vendéglátás zseb) is fizethetik. Már a NetPincér felületén is megtalálnak bennünket! 

Ezúton is köszönjük kedves vendégeinknek az egész éves bizalmat és az egész csapat nevében sikerekben és egészségben gazdag új esztendőt kívánunk! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása