Január 25. DISZNÓTOROS
Évek óta dédelgetett álmunk, hogy amúgy is családias és baráti hangulatú borteraszunkra a vidék egyik nagy téli hagyományát, a disznóvágást is elhozzuk. Idén végre ez is összejön. A disznót már lefoglaltuk, bor és pálinka nem hiányozhat egyébként sem. Szeretetettel várunk mindenkit a toros ebédre és vacsorára, további részletek és menü hamarosan...


Január 31. Olaszrizling Szerintünk BORVACSORA: 
Minden évben kedvenc szőlőfajtánkkal futunk neki a friss kihívásoknak, élményeknek, tennivalóknak. Így van ez 2o2o-ban is. A nagy, két helyszínen zajló sétáló kóstoló előtti pénteken borvacsorára invitáljuk a vendégeinket, ahol a jelenleg futó tételek mellett most is kibontunk pár régebbi évjáratot. Nekünk is izgalmas megtapasztalni, hogyan fejlődik egyik vagy másik borunk, Somogyi Károly, séfünk és a borterasz csapata pedig hozzá illő fogásokkal készül természetesen:


Köszöntő bor:
2019 Olaszrizling Hegybor (tartályminta, premier előtt)

2018 Olaszrizling
Hideg előétel: Kocsonya, malacfül, zöldalmás-tormahab

2017 Olaszrizling birtokválogatás
Csicsókakrémleves, kacsa ropogós

2018 Kódex Olaszrizling
Tokhalfilé, zöldséges kuszkusz, sabayon

2015 Kódex Olaszrizling
Borjú karaj, zeller, simei gomba, burgonya

2008 Olaszrizling "aszú"
Sajttorta, barack, zöldalma, zab

Ára: 14.900 Ft, mely tehát hat bort és 5 ételfogást foglal magába, valamint savas és mentes vizet.
A férőhelyek száma limitált, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet biztos részvétel itt lehet megtenni:

+36 30 515 7953
INFO@PETRANYIPINCE.HU
Vagy fb-on, privát üzenetben, konkrét létszám és elérhetőségeinek megadásával!

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT AZ ÉV ELSŐ CSOPAKI ÜNNEPÉN!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása