Kisfaludy Program tájékoztató

Pénteken dél körül újranyitjuk a strandon a Kincsest, köszönjük mindenki türelmét! Érdemes volt várni, mert sokminden másképp lesz, de az alap értékek mégis ugyanazok lesznek, mint évek óta... Magas Enikő kolléganőnk fogja idén vezetni a strandi boltunkat és nagy energiákkal, rengeteg újítással készülnek Piroskával, hogy a 8 éve működő kis gurmészentélyünk új lendülettel fusson tovább.

A nyitásra számos meglepetéssel készülünk. - Közülük az első, hogy a 6 rosé 7000-es akció mellett lesz egy ’Kincses Reopen’ #6PETRÁNYI válogatás: a 2015-ös és a 2016-os Petrányi Rizling 3-3 palackja együtt, csak a Kincsesben 9500 Ft (15000 Ft helyett). Mindezeket meg is lehet majd kóstolni: Gergő is igyekszik majd leugrani a teraszról mindhárom napon és a borokról mesél a strand arra sétáló közönségének. A Kincses facebook oldalán újabb és újabb infok érkeznek a héten (nyitvatartás és egyebek), érdemes lesz figyelni...!

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása