Kedves Vendégeink,

 

Örümünkre szolgál megosztani a hírt, immár hivatalos: a pünkösdi hétvégén, e hét péntektől végre ismét kinyit a borterasz, sok-sok meglepetéssel, friss étlappal készülünk a hosszú hétvégére.

Kérünk mindenkit, hogy a korlátozottabb, szellősebb ültetési lehetőségeket szem előtt tartva idejében foglaljanak asztalt a következő számon: +36 30 515 7953.

Nehéz szavakba önteni, mennyire készülünk erre a hétre.
Várunk szeretettel mindenkit ebédre, vacsorára!

Somogyi Károly és konyhánk csapata az alábbi étlappal készülnek jövő hétre:
 

Borkorcsolyák

Vegyes ízelítő a Balaton - felvidékről (Petrányi sonka, szamárszalámi és kecskekolbásza Kővári Kecskefarmról, abált szalonna, libatepertő, házi kenyér) (T,G) 2590.-

Balaton - felvidéki sajtválogatás (Vászolyi Sajtmanufaktúra, Tekeresvölgy, Dobosi kecskesajt) (T,D) 2390.-

Előételek

Kacsamáj, bodza, rebarbara, kalács (C,T,To,G): 2990.-

Velős csont, savanyított zöldségek, pirítós (G): 2190.-

Húsmentes kencék, házi kenyér (T,G): 1990.-

Levesek

Kakasleves, medvehagymás grízgaluska, zöldségek (To,G) 1790-

Zöldborsó krémleves, süllőpofa, kecskeksajt (T,To,G,C) 1690.-

Főételek

Grillezett kecskesajt, epres kuszkuszos friss saláta (G,T,C) 3690.-

Lazacpisztráng, spárga, rizottó (T,To) 4690.-

Cézár saláta, csirkemell (T,G) 3690.-

Csirkemell, sóska, sajtos puliszka, aszalt paradicsom (T,C) 3790.-

Kacsacomb, sült pároltkáposzta, burgonyapüré (T,C) 4190.-

Sertésszűz, ropogós császár, csalános dödölle, karfiolok (T,To,G) 4190.-

Borjúkaraj „Budapest” (lecsókrém, ördögszekér, borjúmáj, zöldborsó, újburgonya) (T) 5890.-

Rakott kel (marhahús, árpagyöngy) (G,T) 3390.-

Saláták

Kovászos uborka (G) 850.-

Bátyai kézműves savanyúság (C) 850.-

Friss saláta 1390.-

Desszertek

Madártej, eper, sós karamell (T,To,C) 1690.-

Rákóczi túrós, matcha tea, rózsa (T,To,G,C) 1790.-

Csopaki Eszterházy (T,To,C,D) 1790-



*****


A menüváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy rendelési, átvételi szándékát idejében jelezze elérhetőségünkön, mert csak így biztosítható megfelelő létszámra.

(Allergének: T: tej, To: tojás, C: cukor, G: glutén).

 



Nyitvatartásunk:

Péntektől-vasárnapig: 12.00-21.00,
Pünkösd hétfőn: 12.00-17.00.



Előzetes asztalfoglalás a korlátozott férőhelyek miatt ajánlott!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása