Kisfaludy Program tájékoztató

Ünnepi ajánlatok szeretettel, Önnek! 

Ajándékozzon csopaki élményt szeretteink!

Olyan ajándékot keres aminek biztosan örül a megajándékozott? Egész évben nyitva tartó, balatoni panorámás Borteraszunkon beváltható ajándékutalványokkal garantáltan mosolyt csal szerettei arcára! Az utalványok 5.000, 10.000 és 20.000 Ft értékben vásárolhatók meg.

Az ajándékutalványt nyitvatartási időben a Borteraszon készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is fizetheti vagy megrendelheti e-mailben. Ez esetben az utalványokat előre utalást követően válaszüzenetben küldjük vagy személyes átvételi lehetőséget biztosítunk Budapest három pontján.
Az ajándékutalványok felhasználhatók előzetes időpontegyeztetés után Borteraszunkon 2022. december 31-ig vezetett borkóstoló programjainkra, ebéd illetve vacsora fogyasztásra vagy borvásárlásra is!

Ünnepi borválogatások és ajándékcsomagok, díszcsomagolásban!

A tökéletes ajándékot keresi borkedvelő családtagjának, barátjának? Netán megajándékozná kollégáit? Csopaki családi pincénk finom boraiból és a helyi termelők delikát különlegességeiből ünnepi összeállításokkal készültünk! Ajándékcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy többféle bor- és árkategóriában bárki megtalálhassa közöttük a megfelelő kombinációt céges vagy éppen személyes ajándék gyanánt. Ünnepi borválogatásainkat díszcsomagolásban küldjük, minimum 6 palack, tetszőlegesen összeválogatott bor rendelése esetén! Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek és más akcióval nem vonhatók össze. 

A karácsonyi megrendelések leadási határideje 2020.12.16.! 

Nagyobb rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot értékesítési vezetőnktől! Tüske Gyöngyi: +36 20 238 7913 vagy info@petranyipince.hu!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása