Kisfaludy Program tájékoztató

Kincses bevezető

Egy csopaki kincs a strandon

Egy csopaki kincs a strandon

Nem szólhat minden csak a borról és a szőlőről. Végső soron a bor is arra készült, hogy összehozza az embereket. A Petrányi családban a munkamegosztás valahogy így alakult Csopakon: Petrányi István felel a pincei ügyek menetéért, míg felesége, Petrányi Piroska a vendéglátási szerepekben találta meg önmagát.

Minden egy karnyújtásnyira

Minden egy karnyújtásnyira

Ennek kézzelfogható lenyomata lett a csopaki strand első értékelhető kávézója, a Csopaki Kincses Bolt, a strandi játszótérnél. Nyugodtan mondhatjuk, hogy azóta valóságos intézmény lett a kicsiny gourmet-boltból, ahol minden termék karnyújtásnyira elérhető: lekvárok, mézek, kézműves delikát termékek és természetesen a Petrányi borok mind-mind egész évben kaphatók.

Kincset érő vendégszeretet

Kincset érő vendégszeretet

Vendégeink gyakorlatilag haza járnak hozzánk, legyenek akár egynyári látogatók, akár csopakiak. Biztos, hogy a házi sütik, krémlevesek, remek kávé, fröccs vagy éppen forraltbor mellé mindenkinek jut a ’kincseses’ vendégszeretetből is bőven. A Kincses igazi közösségi pont lett.

Látogasson el hozzánk a csopaki strandra!

Sok szeretettel várjuk Csopakon, a strand főbejáratától 100 méterre, az Örkény sétányon. Nem csak a főszezonban! - Szeptemberben mindennap, októberben, novemberben, márciusban, áprilisban, májusban amennyiben az idő engedi hétvégeken is nyitva vagyunk. Télen ha befagy a Balaton forralt borral, teával, sült gesztenyével fogadjuk a korcsolyázni, sétálni vágyókat. Kövessenek minket facebookon is:

Üzemeltető: Kincses Bisztró Kft. 8229 Csopak, Szőlőskert utca 14. Adószám: 27329881-2-19.
Cégjegyzék sz.: 19-09-521019

Kincsek Csopakon

Ismerje meg milyen kincseket rejt a Kincses Bolt

Saját és/vagy kézműves termékek

Saját és/vagy kézműves termékek

Saját pogi, sütik és más finomságok, saját borok, saját pálinka. Kávé, tea, forraltbor, fröccs, ezek mind-mind kaphatók. Főleg magyar kistermelők által készített termékeket kínálunk. A kiváló minőségű házi termékekkel sokaknak okozunk örömet. A gyerekek vagy az alkoholt nem fogyasztók málnából, eperből, bodzából, fekete szederből, levendulából készült házi szörpöket ihatnak nálunk.

Igazi balatonparti hangulat

Igazi balatonparti hangulat

A Petrányi Pince borai mellé töpörtyűkrémes kenyeret, házi pogácsát, vagy mangalicából, szürke marhából készült szalámit, kecskesajtot kínálunk. Espresso, capuccino, latte vagy nyáron jeges kávé elfogyasztása mellett Ön is megtapasztalhatja a csopaki Balaton part hamisítatlan hangulatát, s nem csak a nyári hónapokban. Mindezek mellé egy széles mosoly is biztos, hogy jár.

További kincseink

További kincseink

És, hogy milyen kincseket rejt még üzletünk? Házi joghurtok, kistermelői minősített különleges és hagyományos mézek, mandula, dió, különleges zselék, Pannonhalmi Apátság termékei (szappanok, fürdősók, olajok, krémek), hidegen sajtolt olajak, kecsketejből készült kozmetikumok, medvehagyma krémek, a magyarság értékeivel foglalkozó könyvek... és még sok-sok érték, hagyomány, bölcsesség vagyis minden ami Magyar.

Nyitva tartás

A Petrányi Pince nyitva tartása