Kisfaludy Program tájékoztató

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Balaton Borrégióból egyedüliként Rosé 2022 borunkat Aranyéremmel díjazták az idei Országos Borversenyen.

A hazai borszakma legnagyobb hagyományú bormustrájára 918 tétellel 252 pincészet nevezett. Rosénk Merlot és Kékfrankos házasításával született, gyümölcsös, tartalmas, telt, mediterrán karakterű. Tisztán fogyasztva tökéletesen passzol kacsamellünkhöz, de remek szomjoltó fröccsként is egy meleg nyári napon. Kóstolják meg a Borteraszon vagy a strandon a Csopaki Kincses Boltban, vagy rendeljék házhoz az ország egész területére pár kattintással webáruházunkból! 

Az online rendeléseket Csopakra és a környékre térítésmentesen kiszállítjuk, Budapest három pontján ingyenes átvételi lehetőséget biztosítunk. Egy karton (6 palack) bort mindössze 1870 Ft szállítási költség ellenében rendelhetnek az ország bármely pontjára! Két karton (12 palack) bor rendelése esetén a szállítás továbbra is díjmentes országszerte! 

Ha kíváncsiak hogyan készült, jelentkezzenek be borkóstoló programjaink egyikére, ahol erre a kérdésre is fény derül! További információ és foglalás: www.petranyipince.hu/borkostolo

Petrányi Pince boros palackok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel a Petrányi Pince hírlevelére, és értesüljön elsőként a legfrissebb borkínálatunkról, legújabb eseményeinkről.

Feliratkozás

Nyitvatartás

A Petrányi Pince nyitvatartása